Du er her

Buffalo Woman Blues Band

17/04/2019 - 21:00    

Kedelhuset, Papirfabrikken 72, Silkeborg
Onsdag den 17. april kl. 21 - døren åbner kl. 20
Unummererede sidde- og ståpladser.
Billetpris kr. 150,-
Arr. B'Sharp

Silkeborgs ældste Blues Band er tilbage!

Der er nok ikke ret mange der havde troet på det her. At stoppe legene i 1993/94 - og kom stærkt tilbage i 2018! Og samtidig skrive et  stykke musikhistorie i Silkeborg. Efter en totalt udsolgt koncert på Rampelys i marts 2018 er Buffalo Woman Blues Band tilbage igen - denne gang i Kedelhuset! Og efter et års pause fortsætter B`Sharp sin tradition med at lave en blues koncert op til påske. I 1984 blev Buffallo Woman Blues Band (BWBB) dannet af brødrene Per og Kim Stephensen, Leon Thøgersen, Per Andersen og Jørgen Sørensen. I 1991 afløste Iens Simonsen - Jørgen Sørensen. På det tidspunkt havde de været i gang med at spille over det meste af Danmark i 7 år. Det blev de faktisk ved med indtil 1993/94.

Næsten 25 år skulle der gå før de kom på banen igen. Og det skyldes ikke mindst sangeren i bandet Iens Simonsen og formanden i B`Sharp - Charlie Tambaur. Efter Danish Blues Challenge i efteråret 2016 i Kedelhuset, hvor PARAGRAPH8IGHT fra København  deltog, fik de to herrer sig en snak om - Iens Simonsen er sanger i bandet - hvorfor der ikke fandtes et blues band i Silkeborg.

Så faldt snakken på BWBB, og efterfølgende gik Iens Simonsen i gang med at kontakte de gamle venner i bandet. De var straks med på ideen og fandt hinanden igen, og der blev efterfølgende flittigt spillet i øvelokalerne. Nu er BWBB klar til at spille igen - foran et stort publikum i Kedelhuset. Så er der i hvert faldt skabt de bedste rammer for et koncert med BWBB.

Sanger og frontfigur i bandet - Iens Simonsen udtaler:
Nu, hvor desværre mange af vores idoler er gået bort - for at spille 'hinsidan' - vil vi gerne ære dem i mange af vores sange. Efter den store modtagelse vi fik på Rampelys sidste år, - som kom fuldstændigt bag på os - er vi igen klar til at trykke den af i Kedelhuset.

BWBB - hovedsagelig med base i Silkeborg - er Blues, Boogie & Rock`n Roll.

Vi glæder os i den grad til at swinge igen med følgende besætning:

Iens Simonsen - Lead Vocal
Per Stephensen - Guitar
Leon Thøgersen - Guitar
Kim Stephensen - Bas
Henning Sartor - Trommer
Mogens Balle - Keyboard
Thomas Melau - Mundharpe

www.bsharp.dk