American Ladies in the House!

Det er 3 stærke damer – med stor udstråling, personality og performance – som bluesforeningen B`Sharp har hentet til Silkeborg. Lørdag den 21. oktober står de på scenen med band i Kedelhuset på Papirfabrikken.

Dørene åbner kl. 20.00.

Lady A er født og opvokset i Seattle, i staten Washington.
Hun begyndte at synge allerede som femårig. Hendes musikalske karriere startede som back-up singer i The Motown Revue Band i 90erne.

Hendes kærlighed til musikken, hendes gospel baggrund og Louisiana Roots har altid ført hende tilbage til Blues og Gospel musik, blandet med soul og funk som en perfekt jambalaya.

Lady A er kendt som en af de hårdest arbejdende kvinder i blues-, soul-, funk- og gospelmusikken.

Shakura S`Aida er født i Brooklyn, New York. I dag bor hun i Canada. Og før det boede hun i Schweiz. Hun er sangerinde, sangskriver og skuespiller. Hun har optrådt som backing vokalist for Rita MacNeil og Patti Labelle og med Jazz/Blues musikere Jimmy Smith og Ruth Brown.

Hendes første soloalbum `Blueprint`, udkom i 2008. Det andet album `Brown Sugar`, i 2010. I 2012 udgav hun et dobbeltalbum `Time`.

I 2013 blev hun nomineret til en Blues Music Award i kategorien ‘Contemorary Blues Female Artist’.

Som skuespiller medvirkede hun i filmen ‘Consecrated Ground’ i 2004, i Sudz Sutherlands ‘Doomstown` i 2006 og i Sharon Lewis’ film ‘Brown Girl Begins’ I 2018. Udover de her nævnte har hun også medvirket i en del andre film.

Terrie Odabi er The Soul Of Blues!
Hun kommer fra den amerikanske vestkyst fra The Bay Area i San Francisco i Californien. Det siges at hun er `den mest dynamiske blues-og soul kvinde siden Etta James`, der i øvrigt også huserede i Bay Area området. Terrie Odabi gør det i blues, jazz, gospel og soul og har to album ude: `Evolution Of The Blues` fra 2013 og `My Blue Soul` fra 2016.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Lørdag 21. Okt 2023
 • Tid
  21.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  295 kr.
 • Kategori
  Koncert (siddepladser)