fbpx

Astronaut / EmmaDop

To superstærke upcoming danske bands indtager Kedelhuset, når musikforeningen Upcome præsenterer Astronaut og EmmaDop.

ASTRONAUT har opbygget et ry for at levere ekstraordinære og opløftende live-oplevelser, og deres udsolgte koncert på Radar i foråret var ingen undtagelse. GAFFA var ude med fem stjerner og skrev:

“Det var toner, der rørte ind i sjælen og nogle, man huskede, da man gik fra Radar og kiggede op i den mørke stjernehimmel efter en vild koncertoplevelse // Astronaut fik virkelig vist, hvordan de både rummer at formidle det tunge mørke og det varme lys videre på fineste vis”.

Til koncerten i Kedelhuset kan du komme med videre på en rejse, der både spænder fra mørke, space-noir ballader til dansable 70’er-kærlighedssange, og hvem ved, måske end da nyt materiale.

EMMADOP eksploderer i kaos, kærlighed, kanoner og total teenage-lykke!

Der bliver åbnet op for et kæmpestort lydunivers og iørefaldende sange, når den århusianske trio gæster Kedelhuset og giver deres bud på ny, energisk popmusik.
For nylig udgav EmmaDop deres to første singler som indkapsler bandets stræben efter højt til loftet, punchy beats og medrivende omkvæd.

Vidundergrunden på P3 beskriver debutsinglen Fitness som “Indiepop der spiller på de helt store tangenter.” – “…et fuldstændig vanvittigt lydlandskab”

På EmmaDops nyeste single Uppercut eksploderer de i kaos, kærlighed, kanoner og total teenage-lykke! Her skinner Line Søndergaards udtryksfulde vokal og evne til at skabe unikke og fængende melodier, tydeligt igennem bandets massive 80’er-inspirerede lyd.

‘Uppercut er et sammensurium af kærlighed og konflikt – lige der hvor forelskelsen opstår – i et stort kaos af dilemmaer, følelser, mavefornemmelser og frustration – forelskelsen gør en manisk og man er helt ude af stand til at styre sig selv og sine følelser, og så – SMASH! KAPOW! BOOM!’
– Line Søndergaard

Trioen har optrådt på blandt andet Spot festival og Uhørt festival og udgiver deres debut EP januar 2020.

Lørdag 16. november 2019 kl 21.00 – dør kl. 20.00
Stående koncert, Kedelhuset
Billetpris: kr. 70,- inkl. gebyr / unge under 25 år: 40 kr. inkl. gebyr

Arr. Upcome

 • Dato
  16.
  November
  2019
 • Tid
  21.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  40 - 70 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)
Køb billet Tilkøb m.m.