fbpx

Astronaut / Glød

To superstærke upcoming danske bands indtager Kedelhusets scene, når musikforeningen Upcome præsenterer Astronaut og Glød!

ASTRONAUT
Bandet Astronaut er en sjældenhed nutildags – de har taget sig tid til at skabe deres helt eget univers.

Fem venner har været på opdagelse i deres fædres vinylsamlinger, og derefter fundet hinanden. Med optrædener på blandt andet Spot Festival, Smukfest og Aros kunstmuseum har de nu opbygget et ry for at levere ekstravagante og opløftende koncertoplevelser, der bringer publikum tilbage til 70’ernes og 80’ernes luksuriøse tidskapsel.

P6Beats vært Carsten Holm har kastet sin kærlighed på bandets charmerende og energifyldte sangunivers og beskriver bandet som ‘modige, røddraperede og repræsentanter for den romantiske del af rocken’.

Bandet indledte i 2017 en indspilningsproces i New York med den amerikanske producer Claudius Mittendorfer, der har arbejdet med navne som Interpol, Franz Ferdinand, Muse og Arctic Monkeys.

Resultatet blev udgivelsen ‘Silence One’, som fik fire stjerner i Gaffa.

‘Der er en melankolsk romantik og et musikalsk teleskop til fælles med både landefællerne Choir of Young Believers og en mere strømlinet udgave af førnævnte Spiritualized. Men først og fremmest lyder Astronaut helt som sig selv, og det er mere end nok’.
/ Gaffa

GLØD
Københavnske Glød spiller funk/pop og kom i januar på Soundvenues liste over de mest lovende navne i 2019.

Soundvenue skrev:
‘Glød lyder ved første anskuelse som en let mellemting mellem poprock og r’n’b, hvor der er fokus på organisk lyd og band-feel i instrumentationen – tænk navne som engelske King Krule, danske Liss og canadiske Mac DeMarco. Men de har deres egne twists. De går op i at udfordre sig selv, blandt andet gennem elementer af jazz på ‘No One Understands’, og på den uortodokst strukturerede ‘You Can’t Get Me’ får de endda tilsat nogle elektroniske elementer over for det jazzede’.

Lørdag 16. november 2019 kl 21.00 – dør kl. 20.00
Stående koncert, Kedelhuset
Billetpris: kr. 70,- inkl. gebyr / unge under 25 år: 40 kr. inkl. gebyr

Arr. Upcome

 • Dato
  16.
  November
  2019
 • Tid
  21.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  40 - 70 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)
Køb billet Tilkøb m.m.