fbpx

Baal

Et unikt dansk rockband besøger Kedelhuset.

Efter Baals første udgivelse blev de udnævnt til ‘Månedens Band’ i Politiken. Kort tid efter inviterede sanger Bjørn Fjæstad en tilfældig kvinde op på scenen til en koncert. Kvinden viste sig at være Virgin Records direktør, der kvitterede for opmærksomheden med en pladekontrakt.

Siden har bandet udgivet adskillige roste album, og med deres blanding af kabaret, country, ballader og rock har de skabt sig et navn, der godt kunne have tålt det helt store internationale gennembrud.

I stedet har Baal koncentreret sig om at lave musik til forskellige teaterstykker. I september 2003 lancerede gruppen i samarbejde med Fredericia Teater rockoperaen The Last Show, hvorfra der blev udsendt et album og senere udsendte de Trold Tæmmes i 2009.

Med det nye 2019-album ‘Time Is Old’ rejser de sig fra deres skjul og afdækker et område, der er helt deres eget. Med Bjørn Fjæstads karakteristiske vokal i front for resten af orkestret, tages der store selvsikre skridt på vej ind i en ny tid og et univers, som BAAL dikterer. Et på samme tid udadvendt og indadskuende dystopisk værk med små øer af længsel efter nærhed.

Siden sidste album ‘Behind Your Echoes’ fra 2008, har de været lukket ned indtil forrige år, hvor de udgav en single og tog på Danmarksturné i forbindelse med 20års-jubilæet for debutalbummet, der samtidig blev genudgivet på vinyl. BAAL mødtes herefter i den svenske ødemark, på en skrænt ved kysten og senere i Korinth, for at undersøge, hvordan BAAL lyder i dag. Parallelt har Bjørn Fjæstad været på udflugt i et soloalbum.

Glæd dig til en helt særlig koncertoplevelse!

Lørdag 23. november 2019 kl 20.00
Stående koncert
Dørene åbner kl 19.00
Billetpris: kr. 250,- inkl. gebyr- unge under 25: kr. 130,- inkl. gebyr

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  23.
  November
  2019
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  130 - 250 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)
Køb billet Tilkøb m.m.