BAUN feat. Mathias Heise

Jazz, soul og mundharpe i verdensklasse på Kedelhuset! Denne vinterjazzkoncert giver dig Stevie Wonder og Beatles over brasil og jazzklassikere til originaler af Heise og BAUN – altsammen groovy musik i høj, høj klasse.

Rabat til studerende og unge under 25. Husk studiekort/billed-ID.
NB: Køb koncerten som del af ‘3 x Vinterjazz’ og få stor rabat.

”Verden har brug for håndspillet musik med menneskevarme og nærvær”.

Sådan siger jazzpianist og sanger Søren Baun aka BAUN – en ener på den danske musikscene, der kun én gang før har tryllebundet os på Kedelhusets scene. Nu vender han tilbage med sin enestående soulfulde stemme og virtuose pianistiske evner.

”The soulful Scandinavian” – Andy Collins, Scandinavian Soul
“This singer brings out the sun!”  – Phil Horneman, dutch national radiohost

Vokset op i et hjem, hvor klavermusik og sang fyldte stuen, blev Søren Baun inspireret af alt fra Beatles’ ikoniske lyd og Earth, Wind & Fire’s musikalske kærlighed til Herbie Hancock og jazzens uendelige muligheder.

Søren Baun kan høres i BAUN, Baun On Beatles og Acoustic Lounge og de seneste år i tæt musikalsk samarbejde med Mathias Heise. Sammen præsenterer de et eksklusivt og vidtspændende repertoire fra personlige fortolkninger af jazzklassikere og brasilienske numre over evergreens af Beatles og Stevie Wonder til originaler af Heise og Baun.

Lyt fx til BAUN’s “Ordinary Day feat. Mathias Heise” som Amazon placerede på Hot New Jazz sammen med stjerneartister som Gregory Porter & José James.

Mathias Heise er efterhånden kendt i det ganske land (og ikke mindst i Silkeborg, hvor han ofte har besøgt Frokostjazzen) som virtuos på kromatisk mundharpe. Han har udgivet flere albums i eget navn og vundet prestigefyldte priser bl.a. kronprinsparrets stjernedryspris.

BAUN Kvintet består således af fem velbevandrede musikere på den danske jazzscene, stærke solister hver især der med gnist og overskud går i krop og sind og kommer helt udover scenekanten!

Line-up:
Søren Baun (sang, klaver)
Mathias Heise (mundharpe)
Pelle Von Bülow (guitar)
Morten Ankarfeldt (kontra- og elbas)
Rasmus Lund (trommer)

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Fredag 21. Feb 2025
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  175 - 225 kr.
 • Kategorier
  Koncert (siddepladser)