Blæst

Blæst er i dén grad brudt gennem radio-lydmuren med deres elegante hit Ego. Til december kan du opleve Danmarks måske mest lovende live-band på Kedelhuset i Silkeborg!

Blæst udgav i februar deres nye single Juice. En single, der udkommer efter bandets succes med Ego, der har været blandt de mest spillede sange på de danske radiostationer og blev Ugens Uundgåelige på P3. Juice røg da også direkte i rotation på både P3 & P4 ligesom forgængeren og ind på toppen af P3 Listen.

Attituden er tilbagelænet og ubesværet, men de groovy, delikate popsange er båret af en ukuelig musikalsk fremdrift. Blæst er indbegrebet af ørehængende melodier med en lyrik, der omfavner det nære og de små hverdagsøjeblikke, som rummer stor poesi, hvis man blot ser efter. Der gemmer sig historier om farverige partycrashers på Roskilde festival, tungsind og festromancer, og de simple, ungdommelige tekster bliver leveret af Fernanda Rosa, der med sin karismatiske vokal og stærke melodier, leder tankerne tilbage på 80’ernes og 90’ernes danske popikoner.

NB: Halv billetpris til unge under 25!

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Lørdag 3. Dec 2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  95 - 175 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)