Blaue Blume

Blaue Blume er tilbage stærkere end nogensinde. Det melankolske indierockband besøger Kedelhuset midt i en ny stor optur for deres hypnotiserende melodier og drømmende rocklandskaber.

I 2017 udkom Blaue Blumes fremragende og anmelderroste EP ‘Sobs’ med bl.a. singlen Ebony, der var P3’s uundgåelige. EP’en var endnu en elegant tilføjelse til bandets ekstremt høje niveau af udgivelser.

Bandet havde indtil da udgivet den fornemme debut-EP Beau & Lorette (2014) og den smukke og ambitiøse albumdebut Syzygy (2015). I kølvandet på Sobs var et utal af udsolgte koncerter på tapetet, men efter en weekend i december 2017, med koncerter i Hamborg, Berlin og Ankara, måtte bandet trække stikket midt i deres turné. Forsanger Jonas Smith meldte senere ud på bandets Facebook, med en stærk og ærlig kommentar, at han kæmpede med en depression, og at bandet indstillede al koncertaktivitet øjeblikkeligt. De måtte tage en pause – men ville vende tilbage stærkere.

Efter nogle forløbere bl.a. den nærværende sang Morgensol og bombastiske Lovable, udgav Blaue Blume den 8. november 2019 deres andet fuldlængdealbum Bell of Wool til massive roser fra pressen. Jyllands Posten kvitterede med 6 stjerner og ved årsskiftet listede de Bell of Wool som årets bedste danske album, Gaffa og Soundvenue fulgt efter med 5/6 anmeldelser, med ekstremt rosende ord, om dette smukke værk.

I forlængelse af album udgivelsen valgte bandet at annoncere fire koncertaftener på Hotel Cecil, til det danske publikums store glæde og de fire koncerter gik udsolgt på blot fire dage. Til de fire koncerter i februar og marts var publikum rejst til Hotel Cecil fra hele landet, for at opleve Blaue Blume’s comeback til den danske livescene, og med stor succes tryllebandt bandet publikum og anmeldere i halvanden time med sange fra hele deres katalog.

De fire koncerter var en enorm forløsning for bandet der fik lyst til mere, også selvom covid-19 restriktionerne begrænsede bandet og gjorde at de fem planlagte koncerter blev til ni koncerter med flere koncerter om dagen, så gennemførte bandet til stor jubel fra publikum. Bandet sluttede touren af med at besøge P6 Livebeatet og spillede live i radioen hvor værterne og hele DR blev tryllebundet og blæst bagover.

BLAUE BLUME
Kedelhuset, Silkeborg
Fredag 7. maj 2021 kl 20.00 – døren åbner kl. 19.00.
Obs: Siddende koncert med mindre coronasituationen ændrer sig. I første omgang kun 125 billetter i salg!
Billetpris: kr. 225,- inkl. gebyr Unge under 25: kr. 120,- inkl. gebyr

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  7.
  Maj
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  120 - 225 kr.
 • Kategorier
  Koncert (siddepladser)
Køb billet Tilkøb m.m.