Calby

Manden bag Calby er den rutinerede sanger, sangskriver og producer Mik Thybo. Han har tidligere udgivet i sit eget navn og produceret for andre kunstnere, men kommer nu på Kedelhuset med sit nye, succesombruste projekt, der jonglerer ekvilibristisk med soul, pop, indierock og americana.

For godt et år siden brød Calby gennem lydmuren med sangen ‘The Everyday Bit’. Den blev Ugens Uundgåelige på P3 og toppede samlet set som nr. 8 på dansk radio. Billetterne til Calbys første show blev revet væk og siden har interessen været så stor, at han kunne melde udsolgt på Vega 9 måneder før show og i dag kan annoncere sin første store landsdækkende tour.

Burnout: Fra hypet til storhittende
Medier som Gaffa, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020’s one-to-watch og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit, udgav Calby derefter sin anden single Burnout. Et kæmpe hit, der for alvor satte Calby på dansk musiks landkort. Burnout var i månedsvis den mest shazhamede danske sang, toppede som nr. 2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.

Koncerter tilpasses Covid-19 restriktioner
Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at livemusikken er stærk udfordret under coronavirussen. Det kan Calby skrive under på med mere end 15 aflyste festivalkoncerter. Men for netop at holde live i livemusikken annonceres denne tour og skulle der fortsat være restriktioner i 2021, vil Calby og arrangørerne gøre alt for at gennemfører koncerterne under de givne restriktioner.

CALBY 
Fredag 10. september 2021 kl 20.00 – døren åbner kl. 19.00.
Obs: Flyttet fra januar. Koncerten er sat i salg som siddende koncert pga corona.
Vil eventuelt blive ændret tilbage til stående koncert!

Kedelhuset, Silkeborg
Billetpris: kr. 195,- inkl. gebyr Unge under 25: kr. 105,- inkl. gebyr

Arr. Kedelhuset

Køb billet Tilkøb m.m.