Carl Emil Petersen – solo

Storbypoeten Carl Emil Petersen lægger vejen forbi Kedelhuset i Silkeborg i efteråret 2024. Glæd dig til en stærk og intim oplevelse!

Carl Emil Petersen har siden tiden i Ulige Numre skrevet sig ind i både Højskolesangbogen og danskernes hjerter med sange, som har cementeret ham som en af sin generations største sangskrivere herhjemme.

Han har sit seneste album ‘Skillelinjen’ med i bagagen på turen til Silkeborg. Et album, som Jyllands-Postens anmelder gav 5 stjerner sammen med ordene:

“alt er båret af stærke melodier, intet er i nærheden af at være middelmådigt, her er intet fyld, på intet tidspunkt forsøger Carl Emil Petersen at spise sine følgere af med tomme kalorier. Tværtimod”.

Carl Emil Petersen dykker ved koncerten ned i sit bemærkelsesværdige sangkatalog fra sine ti år på den danske musikscene. Et katalog, der rummer nyklassikere som ‘København’, ’Frit Land’ og ‘Amager Forbrænding’.

Publikum kommer helt tæt på, når Carl Emil Petersen folder sine tekster og deres fortællinger ud i Kedelhusets intime rammer. Han fortæller selv om den kommende tourné:

“Jeg holder virkelig meget af at spille mine solo shows. Hver aften er en ny oplevelse. Nogle aftener er det knappenålen der falder i guldsalen, og næste aften kan der være en løssluppen energi fra publikum som jeg responderer på. Det hele handler om at være til stede og skabe noget magi i rummet”.

Solokoncerterne står i kontrast til de storladne rockkoncerter, som Carl Emil Petersen spillede i forbindelse med albummets udgivelse i år. I efteråret 2024 vil sangene vise sig fra deres mest rå og ærlige side, når Carl Emil Petersen fremfører sangene i den form, de tog, da de blev skrevet derhjemme – med ham selv på guitar, på klaver, og med tekster, som kun han kan skrive.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Lørdag 16. Nov 2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  340 kr.
 • Kategori
  Koncert (siddepladser)