Die Herren – U2much

Die Herrens U2-koncerter er altid: for meget, for fede, forbløffende, fortrinlige – og for alle! Og ALLE inviteres til ‘U2much’ med Die Herren!

Kom ind i koncerten – kom tæt på musikken – kom som du er!

Die Herren skal nok føre an og tage ansvar – og så tager de dig med på en rutjebanetur rundt i U2’s fantastiske musikalske univers med alle de største U2-hits gennem tiden. Sunday Bloody Sunday, With or Without You, Beautiful Day, Vertigo, Where the Streets Have No Name, Pride, ONE – for blot at nævne nogle få.

Målet er at skabe koncertfesten – så selv den mest humørforladte må overgive sig – og man behøver ikke være den store fan af U2 for at blive beriget. En Die Herren-fan sagde engang: ‘Jeg bryder mig egentlig ikke om U2 – men jeg er vild med Die Herren’ Die Herren har mere end 28 års erfaring med U2’s musik og med at skabe koncerter, der på en og samme tid bliver en fest og en intens live-oplevelse. De vil til enhver tid, give alt hvad de har, med alt hvad de kan! Publikum skal føle sig beriget og bjergtaget! ‘U2much’ bliver ikke som at sætte en cd på eller som at streame koncerten! Alle skal kunne se, høre og mærke, at det er LIVE – det er nu eller aldrig! Die Herrens ‘U2much’ kan være for meget – men kun for meget – AF DET GODE!

Gå ikke glip af denne – Die Herrens bedste koncert – nogensinde!!

Die Herren – U2much
Lørdag 4. februar 2023 kl. 20.00. (Flytttet fra lør 5/2 2022. Allerede købte billetter er stadig gyldige.)
Stående koncert

Forsalg kr. 240,-  / dørpris kr. 260,- inkl gebyr
Medlemmer: Forsalg kr. 140,-  / dørpris kr. 160,- inkl. gebyr

Arr. Musikrampen

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Lørdag 4. Feb 2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  240 kr.
 • Kategori
  Koncert (ståpladser)