Downtown July + Baseløs

Mød to stærke bands, der lige nu har fuld fart frem. Arrangørforeningen Upcome har fået aftaler med både Baseløs og Downtown July til en højenergisk og varm koncertaften på Kedelhuset.

DOWNTOWN JULY
Bandet laver eksplosiv dansk-sproget musik, der trækker på genrer som bla. funk, soul, R&B, pop, rock og reggae, som samles under paraplyen: indie-pop/rock.

Downtown Julys hårdtslående grooves og dybe klangflader flyder sammen med teksterne som rammer ungdomslivets mange facetter – fra fuld kontrol til gennemgribende magtesløshed.

I øjeblikket er Downtown July igennem en skelsættende periode af deres tid sammen som band. En overflod af kreativitet, energi og ambitioner kulminerer i en lang række koncerter, en masse nye numre og nye udgivelser.

Downtown July tilbringer to oktoberuger i London for at indspille en ny EP i de legendariske Abbey Road Studios. På EP’en kommer blandt andre de to numre ‘Hvofor ka’ det noget’ og ‘Du står her stadig’.

BASELØS
Med gennemtrængende vokal, poppede melodier og fængende omkvæd, fortæller de fem musikere i bandet Baseløs historier om nostalgi, kærlighed og ungdom i alt fra dansevenlige og pop-poetiske til sjælfulde og refleksive sange.

Deres nyeste single ‘Helt til København’ er ungdommens svar på en vaskeægte pop-ballade. Bandet fortæller:

“Helt til København er en sang, der for alvor indkapsler de frustrationer, som mange af os har oplevet, når et ungt parforhold er i forfald. ‘Nu tager jeg helt til København, bare for at svare dig igen’ lyder sangens omkvæd, der beskriver, hvordan et parforhold er gået fra sød ung kærlighed til smålige skænderier, hvor man kæmper om at få det sidste ord indført.”

DOWNTOWN JULY + BASELØS
Stående koncert, fredag 10. december kl 20.00
Entré kun kr. 85 inkl. gebyr.
Ungdomsvenlige priser i baren.

Arr. Upcome

 • Dato
  10.
  December
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  85 kr.
 • Kategori
  Koncert (ståpladser)
Køb billet Tilkøb m.m.