Eee gee

Mød en af DK’s mest spændende nye musikkometer, når eee gee besøger Kedelhuset i Silkeborg.

Køb billet til både eee gee 1/3 og Lucky Lo 2/3 og spar 100 kr.
Find din 2-x-ny-pop-billet her.

Eee gee (aka Emma Grankvist) bevæger sig et sted imellem nordisk popmelankoli og varm Americana. To modpoler, der af uransagelige årsager smelter perfekt sammen lige så snart Emma åbner munden.

Sangerinden havde et ekstremt tempofyldt 2022 med udgivelsen af debutalbummet, der høstede nomineringer til Årets håb ved Steppeulven og Årets talent ved Carl Prisen. 2023 begyndte på ekstatisk vis med et udsolgt show i Store VEGA og fortsatte med stjernebestrøede koncerter på de store festivaller.

Hun har blandt andet imponeret Soundvenues anmelder, som gav både koncerten på VEGA og den på Roskilde Festival 5 stjerner og følgende ord med på vejen:

“Hun lød som en drøm, næsten bogstaveligt talt. Stemmen havde inderlig styrke, men også fløjlslet Billie Eilish-vibrato. Den var på samme tid meget virkelig og alligevel diset – dekadent, drømmende. Og ekstremt sikker.” (VEGA)

“Sublimt musikalsk overskud gav eee gee overhånden.” (Roskilde)

NY LYD
Debutalbummet, Winning, blev druknet i positive vendinger og ren stjerneregn fra anmelderne. Med hits som ”Killing It”, ”Favourite Lover” og ”Bad Person” spillede albummet sig ind på flere lister over årets bedste album i 2022.

Eee gee er hele tiden på vej med nye toner. Efter hendes anmelderroste debutalbum udgav hun den dansable single “Perfect 10” sammen med den australske funk-mester Harvey Sutherland.

Sammen skabte de en lyd, der både emmer af eee gees sikre vokal og modne melodier samt Harvey Sutherlands funkede tilgang til produktionen. Resultatet er blevet en uptempo feel-good popsang om et forhold, der er lige ved og næsten perfekt.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Fredag 1. Mar 2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  175 - 225 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)