fbpx

Enrico Pieranunzi Trio (IT)

Den verdenskendte italienske pianist Enrico Pieranunzi (IT) er et af Kedelhusets bidrag til Vinterjazz 2020. Der venter en unik oplevelse, når den klassisk uddannede jazzvirtuos besøger Silkeborg med to af dansk jazz’ fornemste navne som makkere i sin trio.

Musikken er original, krydret med enkelte klassikere, og det eminente sammenspil byder på kollektive improvisationer i topklasse. Glæd dig til en koncert med en sublim trio på allerhøjeste niveau med en gigant i rækken af store jazzpianister!

Enrico Piernunzi har igennem sin mangeårige karriere arbejdet med mange af de allerstørste jazzmusikere i verden, f.eks. Lee Konitz, Chris Potter, Chet Baker, Joey Baron, Paul Motioan, Marc Johnson og mange andre. Hans diskografi er meget omfattende – mere en 60 cd-indspilninger i eget navn og mellem 300-400 som sideman, er det blevet til, og han har som komponist bredt sig i mange forskellige genrer.

Enrico Pieranunzi er kendt for sin imponerende karriere som jazzpianist, men har sideløbende også haft en karriere som klassisk koncertpianist og har været ansat som professor ved konservatoriet i Rom, et af de fineste i verden. Han har desuden udgivet mange kendte, klassiske værker hvor han mest er kendt for sine fortolkninger af de store komponister fra baroktiden.

Line-up:
Enrico Pieranunzi, piano
Thomas Fonnesbæk, bas
Anders Mogensen, trommer

Lørdag 29. februar 2020, kl 20.00
Siddende koncert
Dørene åbner kl 19.00
Billetpris: kr. 295,- inkl. gebyr- / unge under 25: kr. 150,- inkl. gebyr

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  29.
  Februar
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  150 - 295 kr.
 • Kategorier
  Koncert (siddepladser)
Køb billet Tilkøb m.m.