Folkeklubben

Det er gået stærkt for Folkeklubben de sidste par år. Det brede gennembrud kom med hits som ’Fedterøv’, Suspekt-samarbejdet ’Danmark/Danmarksfilm’ og albummet ’Sort Tulipan’.

Seneste udspil ’Børn af den tabte tid’ strøg direkte ind som nr. 1 på albumhitlisten, og sendte klubben forbi en udsolgt KB Hallen og store koncerter på plænerne i Tivoli i København og Friheden i Århus.

Bandet har brugt vinteren 22/23 i pladestudiet og rammer således landets spillesteder til efteråret med et spritnyt album i ryggen. 11 nye sange. Den sjette plade på bare 12 år. Efterårstouren med 25 koncerter har fået titlen ’Mere end en klub tur’ og rammer Kedelhuset 2. november

”Vi er mere end en klub! Søger du et mere fyldestgørende svar, finder du det på dit lokale spillested til efteråret. Vi glæder os til at spille den nye plade, hits og sange fra bagkataloget. Det var sjovt at spille i en arena som KB-Hallen, men nu glæder vi os til at genbesøge de byer og spillesteder som har givet os så store oplevelser og gjort Folkeklubben til det, vi er i dag – et orkester i bevægelse.”, lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall. 

FOLKEKLUBBEN
Forsalg kr. 380,- inkl gebyr / Dørpris kr. 390,-
Medlemmer: Forsalg kr. 280,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 290,-

Medlemsskab: Se www.musikrampen.dk

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Torsdag 2. Nov 2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  380 kr.
 • Kategori
  Koncert (ståpladser)