fbpx

Frekvens Tour – ansøgning

Kedelhuset samarbejder med otte andre midtjyske spillesteder om at hjælpe unge lokale musikere ud at spille i nabobyerne i Region Midtjylland. Projektet hedder Frekvens Tour og har ansøgningsfrist for de unge bands i maj. 

Frekvens Tour er målrettet midtjyske bands og unge musikere i alderen 15-25 år, der skriver deres eges musik, og som er klar til at tage deres musik ud at spille på de danske spillesteder.

Frem til 15. maj er der åbent for ansøgere på kedehuset.com. Efter tilmeldingsfristen vil et panel af midtjyske spillesteder udvælge de 9 bands, der skal deltage i første udgave af Frekvens Tour i efteråret 2020.

Udover at komme ud og spille, bliver de ni udvalgte bands også præsenteret for en række forskellige workshops, der kan hjælpe dem med at udvikle deres musik, deres sceneoptræden og klæde dem på til at forstå musikbranchen generelt. Alle bands vil desuden blive coachet i markedsføring, økonomi, teknik og god lyd til livekoncerter. Det hele ender ud i, at alle 9 bands spiller 3 koncerter på professionelle spillesteder i regionen.

Frekvens Tour-koncerterne kan i september 2020 opleves på følgende spillesteder: Kedelhuset i Silkeborg, Fermaten i Herning, Paletten i Viborg, Kulisselageret i Horsens, Generator i Ringkøbing, Subhuset i Holstebro, Pavillonen i Grenå, Turbinen i Randers og Bakkehuset i Ikast.

Frekvens Tour er støttet af Region Midtjylland.

Læs mere og ansøg om at deltage her: https://bit.ly/AnsøgFrekvensTour

Deadline for ansøgning d. 5. juni 2020 kl. 12.00

 • Dato
  5.
  Juni
  2020
 • Tid
  12.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Kategori
  Andet
Tilkøb m.m.