Fyr Og Flamme

Du kan godt begynde at kridte danseskoene! For ovenpå udgivelsen af et hitspækket debutalbum og dertil en fuldstændig udsolgt sensommerturné, besøger Danmarks ukronede dansegulvskonger Fyr Og Flamme nu  Kedelhuset i Silkeborg.

Festen slutter først, når tonerne fra den sidste synthesizer har lydt og glimmertårerne er trillet ned ad de storsmilende kinder på publikum efter en omfattende turne, der foruden Silkeborg bringer dem forbi 17 danske byer.

Som selvudnævnte ‘teenageidoler, dine forældre kan forstå’, har de to kreative legekammerater, Jesper Groth og Laurits Emanuel, sammen fundet ind til et helstøbt udtryk i et musikalsk krydsfelt mellem rendyrket 80’er-nostalgi og moderne dansksproget pop, som fra første stortrommeslag sender signaler til dansefødderne såvel som hjertekulen.

Debutsinglen, ‘Menneskeforbruger’, tændte den første glød i danskerne og satte sidste år hurtigt sit præg på de danske radiokanaler og musikforbrugernes streaming-vaner. Opfølgeren, ‘Kamæleon’, blev endnu en hitsingle og i foråret 2021 bragede Fyr Og Flamme for alvor ind i alle vores hjerter – og siden hos millioner af TV-seere – da dansegulvs-hymnen, ‘Øve Os På Hinanden’, blev endnu en evergreen i Dansk Melodi Grand Prix.

Det selvbetitlede debutalbum ramte gaden i august måned og mon ikke den både står på velkendte hits og helt ny musik, når Fyr Og Flamme indtager foråret 2022!

FYR OG FLAMME
Kedelhuset, lørdag 30. april kl. 20.00
Stående koncert
Entré: kr. 275 inkl. gebyr / unge under 25: kr. 145

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  30.
  April
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  145 - 275 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)
Køb billet Tilkøb m.m.