George Michael Xperience

Glæd dig til at opleve den ultimative hyldest til den legendariske George Michael på Kedelhuset i Silkeborg!

Med en passion for George Michaels musik og en dyb respekt for hans arv, vil GEORGE MICHAEL XPERIENCE give dig en uforglemmelig koncertoplevelse. Med en blanding af de største hits fra Wham samt Georges enorme solorepertoire, tages publikum på en rejse gennem George Michaels musikalske karriere.

Repertoiret spænder fra George Michaels største hits som ”Faith”, ”Careless Whisper” og ”Freedom! ’90” til mindre kendte sange og B-sider. Også George Michaels Wham!-hits bringes tilbage til livet, med sange som ”Wake Me Up Before You Go-Go” og ”Club Tropicana”.

GEORGE MICHAEL XPERIENCE består af en række talentfulde og professionelle musikere, der har spillet sammen i mange år og har udviklet en særlig kemi på scenen. Vokalist Martin Grønbek har stemmen og stilen til at bringe George Michaels musikalske stil og følelse til publikum, og der skabes en autentisk og mindeværdig oplevelse, der hylder George Michaels musik og hans betydning for musikverdenen.

Bandet er stolte af at repræsentere George Michaels musik, og håber at se dig til denne koncert, hvor du vil få en oplevelse, du aldrig vil glemme – velkommen til ”GEORGE MICHAEL XPERIENCE”.

Bandmedlemmer:
Martin Grønbæk – Lead vokal
Lars Hamborg – Guitar
Anders Cribb – Keys
Michael Stenkjær – Trommer
Robin Bjørnskov – Bas

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Fredag 7. Mar 2025
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  270 kr.
 • Kategori
  Koncert (ståpladser)