Ghost Coast Choir

Ghost Coast Choir sparker døren op til kormusikken – også for dem der ikke vidste, de kunne lide kormusik! Det sker ved en unik koncert på Kedelhuset i Silkeborg, hvor også lokale Swing Singers medvirker.

Ghost Coast Choir blander æteriske vokalklange med samples og guitarpedaler i storladne sange, der kredser om klimaforandringer, rumrejser og smerten ved at miste. Deres musik har fået opmærksomhed både nationalt og international og blandt andet affødt reaktioner som

”dybt fascinerende og utroligt smukt”
GAFFA

”absolutely thrilling”
BBC3 (UK)

”creates goose bumps”
Der Kultur Blog (DE)

”dark and expansive”
God is in the TV (UK)

”menneskestemmer der går smukt hånd i hånd med computermanipulationer, og det giver altså nogle helt andre lag til musikken end man normalt forbinder med kormusik”
DR

Til koncerten på Kedelhuset har de to komponister og musikere bag Ghost Coast Choir, Thorben Seierø og Gustav Rasmussen, allieret sig med videokunstneren Tobias Holmbeck og ni sangere og kan med denne opstilling præsentere en intens, melankolsk og opløftende koncert-installation. Mørket og lyset vil møde hinanden i en oplevelse for både ører og øjne, og publikum kan lade sig fyde med og vende blikket indad i den medrivende og intense musik.

Seierø og Rasmussen fortæller:
”Vi laver kormusik, der engagerer sig med nutidens verden, og kan handle om klimaforandringer, rumrejser eller hverdagens sorger og udfordringer. Det er spirituelt og æterisk men også umiddelbart og nede på jorden. Ghost Coast Choir er kormusik for folk der ikke ved de kan lide kormusik.”

Ghost Coast Choir består af:
Gustav Rasmussen (komponist og sangskriver)
Thorben Seierø J. (komponist og sangskriver)

Dørene åbner kl. 19.00

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Torsdag 26. Okt 2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  95 - 195 kr.
 • Kategorier
  Koncert (siddepladser)