Hardinger Band

Hardinger Band holder den store guldfest! 50 år med hits og FÆLLESSANG på Kedelhuset i Silkeborg. Kom og vær med til Shu-bi-dua-jubilæet!

Du får de største Shu-Bi-Dua-hits fra de sidste 50 år. Koncerten bliver en to-timers rejse gennem flere generationers barndom, ungdom og voksendom. De 3½ Shubber i Hardinger Band og deres allerbedste venner fyrer et overflødighedshorn af musik, gimmicks og vanvittige historier af om Danmarkshistoriens største og bedst sælgende band.

“Vi takker vores skønne publikum for, at vi fik lov til at opleve noget som kun meget få får lov til: At omfavne folkesjælen i vores lille land! Der bli’r rock, grin og tårer med de største hits, men også med de mere sjældne Shub-perler fra skattekisten.”

Hele Danmarks TV-læge Peter Qvortrup Geisling – kongerigets største Shu-bi-Dua fan – har taget temperaturen på DANMARK og konstaterer: Vi har brug for en Shu-Bi-Dua pille. Han er vært på Shubilæums-turen og vil kæde aftenen sammen med sjove Shu-Bi-Dua anekdoter.

Og I kan være med til at bestemme! Skriv til os på Facebook, hvad I vil høre. Vi tæller op og laver repertoirelisten til en ønskeliste.

Shubben Michael Hardinger
Shubben Kim Daugaard
Shubben Jørgen Thorup
Halvshubben Kasper Daugaard
Guitarlegenden B-Joe
Vores egen Keith Moon på trommer: Flemming Olsen


TAPAS I SKORSTENSLOUNGEN!

Nyd en lækker tapastallerken der serveres i vores ‘skorstenslounge’ fra kl 17.30 inden koncerten med Hardinger Band. Tilkøbes med billetten eller købes efterfølgende her på eventsiden under ‘Tilkøb mm.’ (Bestil senest kl. 16.00, dagen før koncerten.)

Vores tapastallerken består af nogle af årstidens fristelser, – kød, fisk, ost, m.v. med friskbagt brød og smør og leveres af Restaurant Stryget, Jysk Musikteater.

Pris pr. pers. kr. 210 inkl. 1 genstand.

For yderligere info – kontakt:
STRYGET – Restaurant & Teatercafe, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
tlf. 3080 6973

Arr. Kedelhuset

Køb billet Tilkøb tapas
 • Dato
  Fredag 21. Apr 2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  150 - 285 kr.
 • Kategorier
  Koncert (siddepladser)