Hugorm

Hugorms efterårsturné ‘Tro, hug og kærlighed’ kommer forbi Kedelhuset – glæd dig til et møde med Simon Kvamm og co., når de folder sig fuldt ud i øjenhøjde med publikum i Silkeborg.

Hugorms shows stikker i mange forskellige, kreative retninger undervejs, og for dem der har set bandet live, hersker der ingen tvivl om, at man som publikum får frirum til at rase og rense ud. Live-anmeldelserne taler deres tydelige sprog.

“På grænsen til det sindssyge”  ★★★★★
– Gaffa efter sidste tour

‘Tro, hug og kærlighed’-turnéen er opkaldt efter bandets kommende andet studiealbum, som udkommer inden koncerten. Det er Hugorm i sit mest ærlige, inderlige og blodige hjørne. Sange der brækker ribben og slår hul i brystkassen, så der er direkte adgang til det hjerte, der slår og tvivler og elsker. Et hjerte, der gerne vil i kontakt, og som tager på landevejen for at komme det. Som bandet selv udtaler:

Vi kan næsten ikke vente med at komme ud på scenerne og stå overfor Hug Army med de her sange. Det bliver en voldsom og hidtil uset kombination af bevægelser: En lussing OG en kildetur OG en krammer på én gang.

HUGORM – highlights
Sidste år bed Hugorm sig for alvor fast i de danske musikelskere efter udgivelsen af albummet ‘Kom vi flygter’ fra slut 2020. Kedelhusets publikum mødte dem på deres ‘Rejs dig op’-tour, og Simon Kvamm, akkompagneret med resten af Hugorm på flere fortolkninger, tonede frem på TV2 i årets sæson af ‘Toppen Af Poppen’. Alle de bedrifter og succeser i forbindelse med albummet ‘Kom vi flygter’ cementerede Hugorms popularitet, da de stod med to nomineringer ved Danish Music Awards 2021 i kategorierne ‘Årets Gruppe’ og ‘Årets Nye Livenavn’.

Hugorm leverede musik til den første sæson af Simon Kvamms sadcom tv-serie ‘Guru’, og eksperimentet med at kombinere dyster musik med komisk drama fortsætter, når Hugorm med udgangspunkt i sangene fra Tro, hug og kærlighed, lægger musik til seriens anden sæson, som udkommer sidst på efteråret på DRTV og DR2.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Fredag 4. Nov 2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  300 kr.
 • Kategori
  Koncert (ståpladser)