Hugorm

FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT råbte Simon Kvamm i begyndelsen af 2020. Hans nye projekt med to venner fra Klitmøller matchede perfekt med et bidende bandnavn, og Hugorm så dagens lys. Debutkoncerterne blev udsolgt på et par timer og alle glædede sig til en festivalsommer med shows i blandt andet Roskilde, Aarhus og Skanderborg.

Da de planer blev væltet af et virus, brugte bandet tiden på at lave endnu mere ny musik – og nu kan du høre resultatet på Kedelhuset i Silkeborg!

HUGORM er blevet til som et lystdrevet producer-projekt i Klitmøller Cold Hawaii, hvor de tre tilflyttere Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson opdagede, at de delte den samme trang. En trang til at ventilere deres skråt-op-fingre i musik. Morten havde lavet en ordentlig bunke instrumental-skitser; midt om natten mens hans familie lå og sov, sad han på sit badeværelse med høretelefoner på og lod sin guitar brække sig ind i ‘Garageband’ på computeren. Skitserne blev til den spæde start for hugormen, der snart voksede sig større og stærkere, som de tre mødtes over musikken og begav sig dybere ned i, hvad denne hugorm egentlig var for en størrelse. Efter stor efterspørgsel på at opleve den sjælerensning og maskingeværssalve af indestængte tanker, HUGORM kan beskrives som, kan vi nu endelig opleve HUGORM – live.

“Det handler om at rase ud, rense ud og ikke mindst spasse ud”, som frontmand Simon Kvamm siger.

Hugorm
Lørdag 21. november 2020 kl 18.30 og 21.30
OBS: Ændret til to siddende koncerter. Billetkøbere har fået direkte besked.
D
ørene åbner en time før hver koncert
Billetpris: kr. 275,- inkl. gebyr 

 

TAPAS I SKORSTENSLOUNGEN!

 

 

 

 

 

Nyd lidt lækker tapas der serveres i vores lounge kl 17.00 inden den første af koncerterne med Hugorm. Tilkøbes med billetten eller købes efterfølgende her på eventsiden under ‘Tilkøb mm.’ (Bestil senest kl. 16.00, dagen før koncerten.)

Vores lækre tapastallerken har nogle af årstidens fristelser, – kød, fisk, ost, m.v. med friskbagt brød og smør og leveres af Restaurant Stryget, Jysk Musikteater.

Pris pr. pers. kr. 195 inkl. 1 genstand.

For yderligere info – kontakt:
STRYGET – Restaurant & Teatercafe, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
tlf. 3080 6973

For yderligere info – kontakt:
STRYGET – Restaurant & Teatercafe, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
tlf. 3080 6973

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  21.
  November -
  21.
  November
  2020
 • Tid
  18.30
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  275 kr.
 • Kategori
  Koncert (siddepladser)
Køb billet Tilkøb m.m.