Illdisposed & Shadowspawn

Efterårets metalbrag på Kedelhuset i Silkeborg bliver med ILLDISPOSED og SHADOWSPAWN. Support: lokale FORDÆRV. Skru håret godt fast og gør dig klar.

Det er 5 år siden Illdisposed udgav deres seneste album “Reveal Your Soul For The Dead”. Nu er de klar med deres 16. udgivelse “In Chambers Of Sonic Disgust”. Det er det mest ambitiøse og kreative Illdisposed-album til dato og et album der afslører et band, som har gennemlevet en række kriser i de sidste 5 år, begyndende med Covid-19 pandemien og al dens triste konsekvenser for musikindustrien – ledende op til sygdom af absolut værste karaktér, som har ramt indenfor bandets rækker.

Det er et komplet ærligt album, som er fyldt med vrede og frustration. Det er krise og kamp, omdannet direkte til voldsom musik. Kom og lyt til de nye sange live – naturligvis krydret med en bunke klassiske Illdisposed hits.

Shadowspawn spiller groovy og fængende dødsmetal, og som altid trækker de bagerste i salen helt frem! Med flere anmelderroste albums i bagagen, og erfaring fra scener overalt i Danmark, er der garanti for et medrivende show.

Fordærv er tre lokale gutter, der spiller grindcore, så sveden springer. Support går på kl 20.00.

HUSK at medbringe billed-ID/studiekort, hvis du benytter vores ungdoms/studierabat.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Fredag 18. Okt 2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  145 - 195 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)