Jacob Fischer, Alice Carreri & Francesco Cali

Riverboat 2022

Akkordion, akustisk guitar og en helt unik vokal er en usædvanlig velklingende og indsmigrende kombination som lader til at ramme publikum lige i hjertet.. Begejstringen ude på spillestederne har været både rørende og overvældende.

Alice Carreri er en jazzsangerinde, der kan kunsten at fortælle historier, så man tror på dem, og de gamle jazzstandards får nyt liv igennem hendes silkebløde klang og smukke formidling.

Francesco Calí er fra Catania på Sicilien. Siden 2003 bosat i København. Hans usædvanligt smukke spil kan nydes i bl.a. Band au Neon og hans egen Katania Quintet. Han har studeret komposition og klaver på konservatoriet “V.Bellini” i Catania.

Jacob Fischer er en af danmarks mest anmelder roste og pris belønnede jazzmusikere og en af de travleste. Han medvirker på over 150 CDer og har fuld gang i en international karriere med turneer og indspilninger i USA og Japan med amerikanske musikere som Scott Hamilton og Bucky Pizzarelli.Ikke mindst hans 15 år i violinmesteren Svend Asmussens kvartet har gjort ham kendt uden for snævre jazzkredse. Han har som den eneste modtaget de tre store jazz priser : Ben Webster prisen, JASA prisen og Palæ prisen.

Unummererede siddepladser, Kedelhuset

Fredag, d. 24. juni 2022, kl. 16.00

Arr. Støtteforeningen Riverboat Music

Forsalg for medlemmer starter d. 2. marts 2022, kl. 10.00.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Fredag 24. Jun 2022
 • Tid
  21.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  140 kr.
 • Kategori
  Koncert (siddepladser)