fbpx

Jada

Jada stormer frem og sang sig direkte ind i danskernes hjerter allerede efter de første tre singler. Efter totalt udsolgte shows på Radar og Store Vega, og udgivelsen af albummet ‘I cry a lot’ er den succesfulde sangerinde nu klar med et nyt show på Kedelhuset i Silkeborg.

Jada, med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, var med singlerne ‘Keep Cool’ og ‘Sure’ på alles læber sidste sommer. Men midt i hypen måtte sangerinden dog melde sig syg med stress og rykke en række koncerter. En modig beslutning, der lader til at have sendt en endnu stærkere Jada videre.

Efter et halvt års radiostilhed bragede singlen ‘Lonely’ igennem som P3s første ugens uundgåelige i 2019. Derefter vandt Jada både talentprisen ved P3 Guld samt årets håb og årets sang ved Steppeulven.

I løbet af foråret og sommeren 2019 spillede Jada så endelig sine første egne shows. Både Radar og Store Vega var udsolgt i månedsvis og anmeldelserne talte sit tydelige sprog. Både Soundvenue og Gaffa kvittererede med 5 stjerner og Gaffas anmelder skrev bl.a.: ‘en fremragende koncert fra en kunstner, som meget vel kan blive Danmarks næste verdensstjerne’.

Debutalbummet ‘I cry a lot’ fik 5 stjerner i Gaffa, som blandt andet skrev:

“Hvis man har hørt Jada live, så ved man, at hun er én af de få artister, der rent faktisk synger bedre live end på plade. Og når man hiver sådan en kompliment op af hatten, så er vi altså at oppe og ramme ligaen med de helt store ikoner.”

I efteråret 2019 fortsatte hypen. Først med en miniportrætserie på DR3, og senere med optræden på Danish Music Awards i K.B. Hallen.

 

Fredag 24. januar 2020 kl 20.00
Stående koncert
Dørene åbner kl 19.00
Billetpris: kr. 175,- inkl. gebyr / unge under 25 år: kr. 95,- inkl. gebyr.

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  24.
  Januar
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  95 - 175 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)
Køb billet Tilkøb m.m.