JJ Paulo

Intet har hidtil stået i vejen for silkeborgensiske JJ Paulo på vej mod det erklærede mål: At indtage verden.

Det musikalske udtryk og showmanship på scenen er af så høj international kvalitet, at den anerkendte BBC RADIO vært Raffaella Coleman udtrykte: “JJ, you are an absolute star and when you blow up don’t forget about us”.

Heldigvis har JJ Paulo ikke glemt sin hjemby og giver nu et show på Kedelhuset.

SUPPORT: Silkeborg Højskoles musikhold

JJ Paulo er født i Tanzania, hvor musik og dans ofte er et kollektivt anliggende og hvor alle deltager. Sådan er det også til JJ Paulos koncerter, som man senest kunne opleve ved Kedelhusets festival ‘OVERTRYK’ under regattaen. Han leverer afrikanske rytmer med selvtillid, charme, humor og ikke mindst utrættelige energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne hos publikum. At være til en af JJ Paulos koncerter er som at få et kys af afrikansk kultur – en kultur Paulo ønsker at sprede i hele verden.

Paulo har netop selvudgivet sin tredje ep ”JORAM”, som er blevet modtaget med et væld af roser fra blandt andet BBC Radio, MTV Africa og KEXP som også sikrede ham en GAFFA forside.

Via et udsolgt Lille Vega i 2021, samt koncerter på Roskilde festival 2022, Go’ morgen Danmark og en optræden til FIFAe nationscup finalen i Bella Arena nåede JJ Paulo til på egen hånd at fylde Store Vega i efteråret 2022.

JJ Paulo har allerede fået international anerkendelse for sin musik i form af et interview og optræden på det Seattle baserede KEXP. Derudover er han blevet interviewet og spillet på BBC RADIO ad flere omgange  og i januar var JJ Paulo booket til at spille ved Eurosonic festival (europas største branche festival).

Afrikansk musik nyder en enorm popularitet i hele verden og det er kun et spørgsmål om tid før JJ Paulo gør det samme. – Velkommen til lyden af Afrika.

19.30 Dørene åbner
20.00 Silkeborg Højskole varmer salen op
20.45 JJ Paulo tænder op for det store blus

NB: Ungdomsrabat på 100 kr. til alle under 25.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Fredag 24. Nov 2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  95 - 195 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)