Joni Mitchell – en hyldestkoncert

I 2023 fyldte Joni Mitchell 80 år, og det blev fejret med en dybt rørende hyldestkoncert på Kedelhuset. Koncerten blev udsolgt på rekordtid. På utallige opfordringer har vi – ligesom i øvrigt også Det Kgl. Teater – gjort, hvad vi kunne for at gentage koncerten. Det lykkedes!

Joni Mitchell har siden sit gennembrud i midten af 60’erne været bredt anerkendt som en af sin tids største sangere og sangskrivere, og hendes enorme bagkatalog tæller blandt andet klassikere som “Big Yellow Taxi”, “Woodstock” og “Both Sides Now”. Dertil kommer en perlerække af albumudgivelser, hvoraf flere stadig har status som som hovedværker i vestlig kulturhistorie fra 60’erne og 70’erne.

Gennem sin imponerende karriere har hun bl.a. samarbejdet med James Taylor, The Band, Crosby, Stills, Nash og Neil Young samt store jazz-ikoner som Wayne Shorter, Herbie Hancock, Pat Metheny, Jaco Pastorius og Charles Mingus.

Koncerten præsenteres af holdet bag bl.a. Celebrating The Last Waltz (2016), WOODSTOCK ’69 – En Hyldestkoncert (2019) og Kunsten at Glædes i Kor (2022), der alle har turneret i hele landet og spillet udsolgte koncerter på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Orkesteret tæller en række af landets bedste sangere og musikere, som tilsammen har spillet og/eller indspillet med så forskellige artister som Johnny Madsen, Chief1, Erik Clausen, The KutiMangoes, DR Bigbandet og Aarhus Jazz Orchestra.

Line-up:
Signe Juhl (vokal & piano)
Louise Støjberg (vokal)
Janne Hagen Therkildsen (vokal)
Martin Rauff (guitar)
Bo Møller (guitar)
Niels Kvist (bas)
Casper Mikkelsen (trommer)
Christian Kronborg (lyddesign)

HUSK at medbringe billed-ID/studiekort, hvis du benytter vores ungdoms/studierabat.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Lørdag 15. Mar 2025
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  175 - 225 kr.
 • Kategorier
  Koncert (siddepladser)