Kellermensch

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har Kellermensch de seneste år genopvakt rockmusikken.

Dette har ført dem til Europas største scener herunder Rock Am Ring, Rock Im Park, Wacken og herhjemme alt fra Roskilde Festivals Orange Scene til Copenhell og Tønder Festival – og nu Kedelhuset i Silkeborg.

Kellermensch har udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner.

Det vestjyske livefænomen opsteg i 2022 for alvor fra kælderdybet med annoncering af det længeventede tredje album:

Den skæbnesvangre pandemitid, der har bestyrtet det meste af den danske musikbranche og dens aktører har, til trods, markeret, hvad der ligner en reel tilbagevenden til overfladen for det danske rocknoir–band. I kølvandet på det lovpriste og hæderkronede comebackalbum, Goliath, der atter cementerede mørkemændene centralt som ledestjerner på den danske rockscene, er det, foruden tre singleudgivelser, blevet til et hav af udsolgte koncerter på landets største spillesteder og i de mindre byer.

GAFFA har kvitteret med henholdsvis 5 og 6 stjerner og den utvetydige konklusion: “magtdemonstration”.

Når koncertfænomenet nu besøger Silkeborg, er det med det længeventede tredje album under vingerne, hvorfra de tre singleforløbere “Nothing”, “Mission” og “Another Drink” sammen med den opsigtvækkende albumtitel, Capitulism, (27/05/22) unægteligt peger i retning af en skelsættende albumudgivelse.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Fredag 24. Mar 2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  105 - 205 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)