Kira Skov – Spirit Tree

Sidst vi havde besøg af Kira Skov på Kedelhuset var det som samtalepartner med Naja Marie Aidt om døden. Nu kan du møde hende som frontfigur for sit faste band og en række af de samarbejdspartnere, hun har skabt sit seneste – og meget opløftende – projekt sammen med: Spirit Tree.

Da Corona sendte verden i isolation følte Kira Skov trang til at række ud med sin musik, mod musikere og sangere, hun enten har arbejdet sammen med, kendte eller beundrede, for sammen med dem at skabe mening i en ellers meningsløs tid.

På forunderlig vis lykkedes det ambitiøse forehavende. Alle ville gerne være med, og resultatet blev et album med opløftende og varierede sange. Det er særligt sangene fra dette album Kira Skov, hendes band og en række prominente gæstevokalister vil give os live versionerne af på Kedelhuset.

Begejstrede anmeldere i ind & udland har taget godt imod Spirit Tree:

… en voldsomt inspirerende undersøgelse af duetkunstens muligheder. Skabt inden for rammerne af Kira Skovs unikke dansk-americana, duvende i stilfærdig smertensvals med et topklasseband … skal nok få udlandet til at spidse ører.
❤❤❤❤❤ Politiken

… fantastisk givende og funklende højdepunkter på et skumringssmukt album, der er præget af et imponerende kvalitativt niveau over alle 14 numre. ‘Spirit Tree’ er således endnu en stærk gren på det velvoksne træ, der gror og blomster med Kira Skov for hver udgivelse hun deler med verden, og ‘Spirit Tree’ er en af den slags Skov ture, der kalder på en gentagelse.
***** Side 33

et fremragende album med 14 nye, originale sange og kompositioner af egen avl og nogle helt åbenlyst eminente samarbejder med udenlandske sangere … og danske dittoer … Selv bliver jeg ramt af en trang til at lytte igen og igen og igen, mere intenst – til smerten, vemodet og de glimt af lys og håb, som også findes.
***** Gaffa

‘Spirit Tree’s admiring and rarefield castlist is enviable, yet this is her album, one oscillating between Arvo Pärt infused folkiness and dark, trip hop tinged singer-songwriter excursions. Idiosyncrasy is key … ‘Spirit Tree’ is an international calling card defined by Skov’s innate unpredictability.
Mojo, UK

‘Spirit Tree’ er et storslået album. Den slags album, der efterlader et uudsletteligt præg og fra starten er tidløst.
Indiepoprock.fr, Frankrig

KIRA SKOV
Som 17-årig tog Kira Skov til London for at forfølge sine musikalske drømme. Man kan roligt sige, at karrieren siden har haft fart på – via meget uforudsigelige spor.

I Danmark blev hendes ‘Kira and the Kindred Spirits’ et gennembrud, men internationale kontakter har trukket i Kira Skov. Projekter med samarbejdsparntere fra Estland i øst til Canada i vest har været definerende for en sangskrivning, der spænder fra det rockede til det intimt spirituelle.

Kira Skov mistede sin mand og musikalske partner, Nicolai Munch-Hansen i 2017. Efter denne tragedie udgav hun ‘The Echo of You’ – en af flere milepæle i den efterhånden lange række af roste albums, hvoraf det seneste altså er ‘Spirit Tree’ fra 2021.

Line-up:
Kira Skov: vokal & guitar
Silas Tinglef: trommer, guitar
Oliver Hoiness: guitar
Anders Christensen (AC): bas
Mara Jagd: violin.
Gæster: Mette Lindberg, Disa Jakobs og M. Rexen


TAPAS I SKORSTENSLOUNGEN!

Nyd en lækker tapastallerken der serveres i vores ‘skorstenslounge’ fra kl 18.00 inden koncerten med Kira Skov. Tilkøbes med billetten eller købes efterfølgende her på eventsiden under ‘Tilkøb mm.’ (Bestil senest kl. 16.00, dagen før koncerten.)

Vores tapastallerken består af nogle af årstidens fristelser, – kød, fisk, ost, m.v. med friskbagt brød og smør og leveres af Restaurant Stryget, Jysk Musikteater.

Pris pr. pers. kr. 195 inkl. 1 genstand.

For yderligere info – kontakt:
STRYGET – Restaurant & Teatercafe, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg
tlf. 3080 6973

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  14.
  Januar
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  140 - 265 kr.
 • Kategorier
  Koncert (siddepladser)
Køb billet Tilkøb m.m.