Lamin – UDSOLGT

Lamin har indtaget den danske rapscene og besøger nu Kedelhuset i Silkeborg! Kedelhusets arrangørgruppe LARM! står for koncerten, hvor DJ Fabz sørger for at festen fortsætter efter Lamins show. Support er MAS.

OBS: Der er aldersgrænse på 16 ved dette arrangement.

Lamin aka Lams er en af rapscenens nyeste og mest innovative navne. Den 26-årige rapper har trods sin relativt korte tilstedeværelse i spotlightet vist sig at være en unik artist med en særlig kreativ udfoldelse, i et figurativt tekstunivers. Det kom til udtryk på sidste års album udgivelse ‘Hva ved de om Lams’. Lams sluttede 2021 af med sit udsolgte Lille VEGA show, samt EP’en ‘Ny Agenda’, der udkom som et fællesprojekt mellem Lamin og Artigeardit.

2022 blev skudt i gang med den tunge og kompromisløse ‘Æstetisk’, der blev udnævnt til P3’s Uundgåelige. Han fulgte op med ‘Window’, der ligeledes strøg i A-rotation og er blevet et stort livenummer. Herefter udkom ‘Vågen’ med Artigeardit, der i skrivende stund har placeret sig blandt de øverste ti på Spotifys Top 50. Allersenest har Lamin udgivet sit største hit (baseret på chart placeringer), ‘Gode Dage, Gode Drinks’. Singlen udkom som forløber for det nye album, ‘Kronisk Skeptisk’.

På livescenen har Lamin ligeledes haft et forrygende år, der har budt på talrige koncerter, hvor særligt det udsolgte Store VEGA og koncerten på Roskilde Festival skal fremhæves. Begge koncerter er blevet rost til skyerne af flere medier.

Lamin er en meget reflekterende og velovervejet person, der gerne stopper op og mærker efter før han træffer afgørende beslutninger. Den perfektionistiske rapper, lægger meget energi i overvejelserne omkring sine koncepter, titler, visualitet mv. i sine værker.

‘Kronisk Skeptisk’ indkapsler fortællingen på det seneste album og er meget sigende for øjebliksbilledet i Lamins liv. Et liv med skole blev skiftet ud med et liv som turnerende rapper. Et sceneskift, der kræver at han holder tungen lige i munden og passer på sig selv, hvilket til tider resulterer i en kronisk skeptisk tilstand.

NB: Aldersgrænse: 16 år

19.30 Dørene åbner. DJ Fabz
20.00 Support: MAS

21.00 Lamin 
22.00 DJ Fabz – HAPPY HOUR

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Fredag 24. Feb 2023
 • Tid
  21.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  185 kr.
 • Kategori
  Koncert (ståpladser)