fbpx

Lasse & Mathilde Band

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere Lasse & Mathilde Band i Silkeborg! Den fynske folk-duo, der brød igennem i slutningen af 70’erne, besøger Kedelhuset i selskab med 3 levende legender: Alex Riel, Wili Jønsson og Ole Fick.

Tre af sangene på Lasse & Mathildes helt nye album ‘Hvem drømmer hvem’, er skrevet i samarbejde med mesterproduceren Daniel Lanois, der normalt omgiver sig med navne som Neil Young, U2, Bob Dylan og Peter Gabriel.

Udgivelsen fik blandt andet følgende ord med på vejen:

“[…] det er Lasse og Mathilde, når de er bedst. I en tidløs udgave af dem selv.”
(Mads Kornum, side33.dk)

Line-up:
Lasse Helner: Vokal & guitar
Mathilde Bondo: Vokal & violin
Ole Fick: Guitar (Burning Red Ivanhoe, Trille band, Monrad & Rislund m.fl.)
Wili Jønsson: bas (Gasolin, Bolværket, Frede Fup m.fl.)
Alex Riel: Trommer (Savage Rose, Sebastian, Cæcilie Nordby m.fl.)

“Jamen for helvede, mine damer og herrer! Hvilken opløftende aften, som Lasse og Mathilde bød ind til! Man var jo lige ved at blive alvorligt forstyrret i sin sommerdepression! Helt nye sange fra duoen, der netop nu er i studiet med Hans Krag Jacobsen og Ane Riel som tekstforfattere. Og det var GODE sange. Hver havde sin tydelige profil, god musik og med poetiske tekster af høj standard. Og så backet af et fint, fint band: Wili Jønsson faldt godt og enkelt ind med bassen, Alex Riel swingede, Ole Fick spillede helt lyrisk elektrisk guitar med et svirp af blues og lækker slide.”
– Henrik Strube, omtale af koncert i SOHO, Kbh

“Nyt album på vej fra Lasse & Mathilde – med hjælp fra musikalsk All-Star-hold og i samarbejde med selveste musikmagikeren/mesterproduceren Daniel Lanois, der jo ellers normalt omgiver sig med navne som Neil Young, U2, Bob Dylan og Peter Gabriel. Men et godt venskab, der blev grundlagt i de glade Midtfyns Festival dage, kan der altså også komme sange ud af. Og hvis kvaliteten for sangen ‘Den halve vind’ var pejlesnor for niveauet, så er der i sandhed noget af glæde sig til. Man kunne næsten fristes til at bruge ordet verdensklasse. 33Plus kunne konstatere at parret stadig skinner sammen når vokaler, violin og guitar stemmer i – og ikke mindst når de er i så godt et musikalsk selskab, som de var her. Det er næppe for meget at drømme om det bedste Lasse og Mathilde album i et par årtier eller tre! Foreløbig løfter vi på hatten i respekt over at de for en aften viste at de stadig kunne være hippe og hotte”
– Mads Kornum, 33Plus, omtale af koncert i SOHO, Kbh

Læs mere: www.lasseogmathilde.dk

Fredag 15. november 2019 kl 20.00
Siddende koncert
Dørene åbner kl 19.00
Billetpris: kr. 195,- inkl. gebyr

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  15.
  November
  2019
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  195 kr.
 • Kategori
  Koncert (siddepladser)
Køb billet Tilkøb m.m.