fbpx

Mads Houe & The Quavers

Support: Silkeborg Gymnasiums party-bigband.

Tak! Så kom det. Et dansk band, der har fanget tendensen, og laver funky jazz med masser af blæs.
– Niels Overgård, Jazznyt

Vi får både noget soulet og r&b-agtigt og noget mere lyrisk og rendyrket – alt sammen jazzet og dejlig levende. Det hele stemmer godt og bandet spiller med en fin balance, der kommer flot til sin ret i en bemærkelsesværdig ukrukket og transparent lydproduktion.
– Peter Rahbek, Jazz Special

Mads Houe & The Quavers er et innovativt orkester ledet af den aalborgensiske trommeslager og bassist Mads Houe Sørensen.
Han har med orkestret påbegyndt en kompromisløs musikalsk rejse med et ønske om at formidle aspekter af livets facetter.

Siden gruppens begyndelse i august 2015 har The Quavers høstet fine anmeldelser på bl.a. Jazznyt og i Jazzspecial og derudover fået masser af spilletid på bl.a. Radio Jazz og DR P8 Jazz. Musikken henter inspiration fra en bred vifte af genrer, idet bandet både spiller funk, swing og i nordisk jazzet stil.

Bandets koncerter emmer af liv og kærlighed til musik og jazzen og dens umålelige rammer. Musikken skal opleves live, da hver koncert vil give musikken et unikt præg. I bandet er det største ønske at give publikum en fantastisk oplevelse, og de gør altid deres  ypperste for at nå udover scenekanten.

I foråret 2017 nåede orkestret en 3. plads i den landsdækkende konkurrence DM i Ung jazz.

Line-up:
Andreas Bergholt, Tadas Pasaravicius, Salvador Olmos, Jakob Lundbye Mads Kirkegaard, Dan Hejslet, Benjamin Kronborg og Mads Houe.

Tor 30. april 2020 kl 20.00 – dør kl. 19.00.
Unummererede siddepladser, Kedelhuset, Papirfabrikken 72, 8600 Silkeborg.
Billetpris: kr. 155,- inkl. gebyr- / unge under 25 år: kr. 85,- inkl. gebyr

Arr. Kedelhuset.

 • Dato
  30.
  April
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  85 - 155 kr.
 • Kategorier
  Koncert (siddepladser)
Køb billet Tilkøb m.m.