Miriam Mandipira & The Soul Family

Miriam Mandipira har før besøgt Kedelhuset med sin ‘Soul Family’. Og det gik IKKE stille af. Hun fejede ganske enkelt benene væk under publikum. Vi har derfor fået hende tilbage, så endnu flere i Silkeborg kan opleve den power og det nærvær, hun leverer.

Ung under 25 / studerende: Få en 50’er i rabat med billed-ID eller studiekort.

Danmarks største stemme!
Miriam har sunget, så længe hun kan huske. Er vokset op med ørerne klistret til radioen. Og fra da skolelæreren bad hende synge til en fællessang, har resten givet sig selv. Fra Afrika til Danmark,
fra Book Café, Harare, til Mojo Blues Bar og til de store koncertsale. Fra DR’s Big Band til Det Kongelige Teater. Musik er musik, og Miriam er musikken.

”Men det er ikke mig, det handler om, når jeg synger. Jeg er bare instrumentet, og når jeg står
på scenen med mit band, synger jeg fra et sted, der ikke handler om regler og teknik, men om følelser,” fortæller sangerinden, der for alvor prøver kræfter som sangskriver – sammen med sin Soul Family på albummet NDIWE, der betyder ’du er mit hjertes udkårne’. Budskabet og overskriften er til at mærke. Kærlighed. Selvfølgelig. Fremfor alt.

Dét oplever man tæt på, når Miriam & The Soul Family går på Kedelhusets scene. Nærvær, vellyd, varme
og begejstringen for musikken er umulig at overse- og høre. For Miriam og hendes soul family er musikken langt mere end toner og ord. Det er magi. Og tro. LIVE lige foran dig!

Miriam Mandipira & The Soul Family er:
Miriam Mandipira: vokal
Søren Skov: keyboards
Martin Stender: guitar
Thomas Fog: bas
Sten Rasmussen: trommer

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Fredag 28. Mar 2025
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  175 - 225 kr.
 • Kategorier
  Koncert (siddepladser)