Miriam Mandipira & The Soul Family

The Soul Family er et nyt samarbejde mellem sangeren Miriam Mandipira og fire erfarne musikere fra øverste pop/rock hylde. Musikere der jævnligt optræder med navne som Dodo & the Dodo’s, Lis Sørensen, News og Ivan Pedersen. Glæd dig til en soulfyldt aften på Kedelhuset!

Miriam Mandipira & The Soul Family fik fantastiske anmeldelser efter debut-udgivelsen ‘One’, og der er MEGET at glæde sig til for alle der elsker en stor vokal foran et yderst kompetent orkester, der magter det hele – lige fra jazz over roots til gospel.

“Miriam sætter en tyk streg under både sin alsidighed og sin status som Danmarks nok allerbedste sangerinde lige nu.” 
Jakob Wandam, Bluesnews.dk

Bandet mødtes omkring en koncert, hvor de skulle fortolke nogle Etta James sange. Det sagde bare klik, og Miriam og hendes musikere følte sig øjeblikkeligt som i familie med hinanden.

Miriam fortæller, at The Soul Family lægger stor vægt på at fortolke andres store sange:

“Det har altid været følelsen, der drev mig. Det har jeg med hjemmefra. Jeg har lært at blive inspireret, at give plads til mig selv. Det er den følelse, der driver os, hvad enten vi spiller en Etta James-sang eller en sang af Gasolin – det skal føles rigtigt! Nogle gange kan folk genkende de sange, vi spiller, andre gange tager vi sangene et helt andet sted hen. Følelsen og øjeblikkets inspiration imellem os fem på scenen, er det, der skaber vores egen lyd og gør os til en soul familie.”

I løbet af en aften med Miriam Mandipira & The Soul Family kommer man vidt omkring – fra coverversioner af blandt andre Kim Larsen, Savage Rose, Amy Winehouse, Gasolin, Etta James til enkelte af Miriams egne sange. Det hele pakket ind i bandets lækre og varme lyd.

Miriam Mandipira
Miriam Mandipira er fra Zimbabwe, og hendes inspiration kommer fra de store afrikanske sangere, hun lyttede til i radioen som ung. Og fra den soulfulde afrikanske musiktradition, hun voksede op i.

Her i Danmark har Miriam allerede vundet flere priser. Dét sammen med Miriams fantastisk fleksible stemme – som naturligt og ubesværet bevæger sig ind og ud af rootsmusikkens blues, gospel og soul – har gjort Miriam til en yderst efterspurgt vockalist. Miriam har da også optrådt med blandt andre DR Big Band.

Miriam Mandipira & The Soul Family:
Miriam Mandipira: vokal
Søren Skov: keyboards
Martin Stender: guitar
Thomas Fog: bas
Sten ‘Larm’ Rasmussen: trommer

Fredag 1. oktober 2021 kl 20.00. Dørene åbner kl. 19.00.
Siddende koncert, Kedelhuset, Silkeborg
Billetpris: kr. 175,- inkl. gebyr Unge under 25: kr. 95,- inkl. gebyr

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  1.
  Oktober
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  95 - 175 kr.
 • Kategorier
  Koncert (siddepladser)
Køb billet Tilkøb m.m.