fbpx

Nashville Nights

En fantastisk country/roots-aften, hvor du kan møde en række store amerikanske og danske sangskrivere!

Tamra Rosanes, Terri Jo Box, Stefan Mørk og Kayley Hill er blandt de medvirkende singer/songwritere der gør denne intime koncert på Kedelhuset til en helt speciel oplevelse.

Nashville Nights er en koncertrække, der bygger på konceptet ‘Writers Round’, som stammer fra Nashville. ‘Writers Round’ er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, og går ud på at invitere sangskrivere på scenen til at præsentere og fortælle om deres sange.

Publikum får på den måde mulighed for at høre sange – mange indspillet af store stjerner – leveret uden indpakning og af de sangskrivere, som oprindeligt skrev dem. Sanger og sangskriver Stefan Mørk introducerede ideen med stor succes ved tre små koncerter sidste år, og til efteråret kan man nu i større skala opleve prisvindende country-sangskrivere fra Danmark og USA sætte hinanden stævne på 9 danske scener – heriblandt altså Kedelhuset i Silkeborg.

Stefan Mørk har i lange perioder dyrket sin musik i Nashville. Her har han gennem årene opbygget et stort netværk af musikere og sangskrivere, som har givet ham muligheden for at sætte Nashville Nights op herhjemme med deltagelse af store talenter fra USA.

“I efteråret 2019 testede jeg ‘writers round’ formatet af i Danmark, sammen med to sangskriverkolleger fra Nashville (Blue Foley & Cheley Tackett). Vi spillede tre shows i henholdsvis Middelfart, på Stevns og i København. Alle med kæmpe fremmøde og helt fantastisk feedback. Publikum elskede det ’stripped down’ format, hvor sangskrivere selv fremfører deres sange og fortæller historierne bag, og det er sangskrivere fra Nashville bare rigtig gode til”, fortæller Stefan.
“Det lyder vildt, men hit-sangskrivere fra Nashville står faktisk i kø for at være med! De vil rigtig gerne til Danmark og Europa. Så publikum kan godt glæde sig til nogle intime koncerter med virkelig veloplagte og underholdende folk på scenen”.

LINE-UP:
Tamra Rosanes: Dansk-amerikanske Tamra Rosanes er kendt som Danmarks ukronede countrydronning. Siden 70’erne har hun stået på scenen med både andres og egne sange. Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes helt oplagt på scenen til Nashville Nights.

Terri Jo Box: er 4x grammynomineret sangskriver og har skrevet sange til nogle af nutidens allerstørste countrystjerner bl.a. Miranda Lambert, Eric Church, Trisha Yearwood og Ashley McBryde. Terri Jo er desuden vært på en af Nashvilles hotteste songwriter rounds ‘The Freakshow’ hver onsdag på et af de cooleste hangouts i byen, baren ‘The Local’.

Blue Foley: Grammynomineret sangskriver, som har skrevet mere end 100 sange, der er udgivet med etablerede såvel som upcoming artister. Blue Foley har bl.a. skrevet sange til kæmpe stjerner som Ashley McBryde og Angus Gill.

Kayley Hill: Er blevet sammenlignet med både Dolly Parton, Jewel og Patty Griffin… og country-superstjernen Keith Urban har endda kaldt Kayley for “countryens Celine Dion”. Hill elsker at blande “old school country” med den moderne udgave af genren. Hill har netop afsluttet sin deltagelse i USA’s version af TV-programmet “The Voice” hvor hun deltog på “Team Blake” (Blake Shelton) og er nu igang med at forberede sin næste udgivelse. Kayley Hill afløser Cheney Tackett, som desværre må blive i Nashville pga ekstra udsathed overfor Corona.

Trick Savage: Grammynomineret sangskriver født i Oklahoma, som han kalder ‘ground zero of country music greatness’. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og megastjerner som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley, Trisha Yearwood og mange flere..

Stefan Mørk: Stefan Mørk har mere end 40 såkaldte cuts på cv’et (udgivne sange). De seneste år har Stefan brugt mest af sin tid på at skrive med sangskrivere og artister i Nashville, og har på den måde banet sig vej til at få ‘pitchet’ sine sange til de helt store countrystjerner. Men han har bl.a. også skrevet sange til danske Sing Sing Sing og Chasing Grace.

Writers Round:
Til Nashville Nights ‘writers round’ er der tre sangskrivere på scenen ad gangen – to amerikanske og en dansk. De spiller 3-4 runder, hvor de i hver runde skiftes til at spille en af deres sange og fortælle historier. Efter en pause skiftes de tre ud med tre nye sangskrivere, som så spiller og fortæller i tre-fire omgange.

Fredag 28. august 2020 kl 20.00 – døren åbner kl. 19.00
Siddende koncert, Kedelhuset, Silkeborg
Billetpris: kr. 175,- inkl. gebyr Unge under 25: kr. 95,- inkl. gebyr

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  28.
  August
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  95 - 175 kr.
 • Kategorier
  Koncert (siddepladser)
Køb billet Tilkøb m.m.