Nikolaj & Piloterne

NIKOLAJ & PILOTERNE – Duo-koncert

Nikolaj Christensen og en af hans garvede piloter er på tur med et ‘Greatest hits-sæt’ bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog.

Rødderne til Nikolaj & Piloterne strækker sig helt tilbage til Nikolaj Christensens hippiebarndomshjem, som var proppet med musik. Som femårig begyndte han at underholde med sin guitar, og allerede fra sit 15. år skrev han sine egne sange.

Efter ‘Valby Town’ valgte Nikolaj Christensen på ny at holde en pause fra musikken. Han ville prøve et andet liv og tog ud at blaffe, men musikken blev ved med at rumstere i baghovedet.

I sommeren 2015 optrådte han i privat regi ved et bryllup. Brudeparret skulle danse brudevals til en af hans sange, og da han trådte ud i sommernatten bagefter, var ikke tvivl om, at han måtte tilbage til musikken.

Til duo-koncerterne vil man opleve Nikolaj Christensen mere akustisk og mere intimt. Man vil høre de ligefremme, iørefaldende, dansksprogede og delvist selvbiografiske sange med et strejf af melankoli, og med den gådefulde relation mellem mand og kvinde som et hovedtema.

Som det musikalske centrum er stadigvæk, som fra begyndelsen, Nikolaj Christensens intenst-rustne røst.

Nikolaj Christensens debutalbum ‘Piloter høstede anmelderroser, solgte i stakkevis og gjorde ham til et kendt og respekteret navn blandt både musiknørder og teenagefans. Og i år har både album, Nikolaj Christensen og hans band hele 30 års jubilæum.

Stående koncert, Kedelhuset, Papirfabrikken 72, 8600 Silkeborg
NY DATO: torsdag 3. november 2022, kl. 20.00 – varighed ca. 2×40 min. + pause.
(KONCERTEN ER FLYTTET – allerede købte billetter er gyldige til nye dato)
Billetpris kr. 195,- incl. gebyr

Arr. Silkeborg KFUM, fodbold

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Torsdag 3. Nov 2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  195 kr.
 • Kategori
  Koncert (ståpladser)