Open Stage: Denana + Niffer

Silkeborg Kommune tilbyder det lokale vækstlag at optræde på Kedelhusets scene! Læs mere om muligheden her: https://kedelhuset.com/information/talenter/

Glæd dig til at møde følgende to bands 29. september:

20:00 – 20:45 Denana
Denana er en upcoming singer/songwriter, som spiller engelsksproget POP/Rock-musik, med
toner af country og folk.

Denana blev i år 2023 udvalgt til Samsø Festivals Talentkonkurrence, var med til at åbne
Samsø Festival og fik en flot 2.plads. Hun har til dags dato 7 singler ude – et mix af forskellige genrer, men alt sammen med hendes egen personlige tilgang til musikken.

De personlige og musikalske relationer er netop af størst betydning for Denana. Det er der musikken giver mening, og der sangene bliver til. Man får igennem Denanas selskab, en mulighed for at høre en personlig musikalsk historie, fortalt med nerve, oprigtighed og godt med “smæk” på.

20:50 – 21:20 Niffer
Efter at have udgivet musik i omkring 1,5 år, har Niffer allerede opnået  store præstationer med sin musik.  20x top 100 på itunes Danmark, og over 260.000 streams på spotify. Han har fået et netværk med nogle af de største kunstnere i den elektroniske musikindustri. Hans typiske musikstil er under de forskellige housegenrer som progressive house, slap house, deep house og future house. Han er ved at brænde igennem på streamingplatformene med god støtte fra andre store kunstnere og fans, så nu vil han begynde sin karriere som DJ.

FRI ENTRÉ!
Husk at hente din fribillet via billetlink

Hent fribillet Mad og drikke
 • Dato
  Fredag 29. Sep 2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Kategori
  Koncert (ståpladser)