Open Stage: JoLee + Indian Cane

Silkeborg Kommune tilbyder det lokale vækstlag at optræde på Kedelhusets scene! Læs mere om muligheden her: https://kedelhuset.com/information/talenter/

Glæd dig til at møde følgende to bands 30. november:

20:00 – 20:45 JoLee
Når duoen JoLee indtager scenen, kommer man med på opdagelse, uanset om vi bevæger os ind i det dybeste selv eller ud i det yderste rum. Og både når vi kommer omkring det finurligste fingerspil og de skæveste taktarter, vil publikum få deres musikalske sult stillet med manér.

21:00 – 21:45 Indian Cane
Med udgangspunkt i Laura Lundfolds udtryksfulde vokal tager Indian Cane garagerocken et skridt videre. Forestil dig orkestret på en lurvet natklub i Twin Peaks og du har Indian Cane. Første fuldlængdealbum udkom i 2019 og blev flot modtaget af anmeldere og lyttere. I 2021 var Indian Cane at finde i en remixet version på Stella Polaris årlige opsamling i selskab med navne som Erasure, Moi Caprice og Thomas Dybdahl. I 2022 har de sendt to singleudgivelser på gaden, som vidner om et band i fortsat musikalsk udvikling. Indian Cane er: Laura Lundfold: vokal, Johnny Kuhn: guitar, Bjarne Roursgaard: guitar, Mikael Odder Nielsen: Bas, Rolf Alstrup: trommer.

Hent fribillet Mad og drikke
 • Dato
  Torsdag 30. Nov 2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Kategori
  Koncert (ståpladser)