OVERTRYK DAG 2

OVERTRYK DAG 2
– festival for upcoming musik

Silkeborg syder af regattastemning i august 2022. Som supplement til festen, de store friluftskoncerter og fyrværkeriet præsenterer Kedelhuset et indendørs koncertprogram, hvor publikum kan møde et skarpt udvalg af de bedste nye navne på den danske musikscene.

DAG 2 præsenterer dansk indie og neosoul:
Downtown July opstod i Silkeborg og har nu base i Aarhus, men er i dén grad på vej videre ud i verden med deres dansksprogede indie-pop/rock. Musikken på næste EP er blandt andet er indspillet i legendariske Abbey Road Studios.

EmmaDop præsenterer indie-pop sound anno 2021, der har afsæt i det storladne og spækket med en uudtømmelig energi. Bandet har været i heftig rotation på P6 og deres EP ‘Let’s Pretend It’s A Heart’ fik stor ros fra det danske anmelderkorps. P3 placerede straks bandet på Upcominglisten.

Mekdes er det nye danske soulstjerneskud, som allerede har kunnet opleves på Plænen i Tivoli, Copenhagen Pride, Hotel Cecil og festivaler som Tomorrow Festival og Tilbage Til Live. I forbindelse med det længe ventede debut-album, som udkommer i begyndelsen af 2022, drager Mekdes på tour med stop i 16 danske byer – med Silkeborg som sidste stop.

Dørene åbner kl 19.00
Downtown July 20.00
EmmaDop kl 21.00
Mekdes kl. 22.00

BEMÆRK: KØB BILLET TIL BEGGE DAGE OG SPAR PENGE!

 • Dato
  20.
  August
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  95 - 175 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)
Køb billet Tilkøb m.m.