OVERTRYK på Bindslevs Plads

OVERTRYK – 19. og 20. august
– gratis festival for upcoming musik på Bindslevs Plads under regattaen

Silkeborg syder af regattastemning i august 2022. Som supplement til festen, de store friluftskoncerter og fyrværkeriet præsenterer Kedelhuset i samarbejde med Upcome og Hverdagslive et koncertprogram, hvor publikum kan møde et skarpt udvalg af de bedste nye navne på den danske musikscene.

Festivalen er støttet af en lang række af Silkeborgs musikforeninger:
Musikrampen, Rampelys, Frokostjazzen i Silkeborg, Silkeborg Jazzklub samt Regatta Silkeborg.

Mekdes
JJ Paulo

19. august:
Mads Hansen Kapel kl. 15.30
Upcome præsenterer:
Fat Cat Trio, Collision, Iris Loom, DAATBN kl. 17.00

JJ Paulo kl. 21.00
Faratuben kl. 22.15

20. august:
Skaterkonkurrence kl. 13.00
Downtown July kl. 20.00
EmmaDop kl. 21.00
Mekdes kl. 22.00

OM MUSIKKEN:
JJ Paulo, Silkeborggenseren med afrikanske rødder lægger ud med hæsblæsende performance og hot afrobeat hvor ingen kan stå stille. Hans musik bliver spillet på radiostationer i både Danmark, Afrika og andre europæiske lande. 

Faratuben er et spændende møde imellem nogle af de bedste musikere fra Mali og Danmark. Navnet er en blanding af ordene Farafin (sort) og Toubabu (hvid). Bandet fik en DMA award for deres debutalbum og turnerer allerede både herhjemme og i udlandet.

Downtown July opstod i Silkeborg og har nu base i Aarhus, men er i dén grad på vej videre ud i verden med deres dansksprogede indie-pop/rock. Musikken på næste EP er blandt andet er indspillet i legendariske Abbey Road Studios.

EmmaDop præsenterer indie-pop sound anno 2021, der har afsæt i det storladne og spækket med en uudtømmelig energi. Bandet har været i heftig rotation på P6 og deres EP ‘Let’s Pretend It’s A Heart’ fik stor ros fra det danske anmelderkorps. P3 placerede straks bandet på Upcominglisten.

Mekdes er det nye danske soulstjerneskud, som allerede har kunnet opleves på masser af danske festivaler og som i 2021 vandt den eftertragtet P3 Talent pris ved P3 Guld-prisuddelingen. På Northside fik hun følgende skudsmål af anmelderne:

“Det store talent og den utrolig imponerede vokal var gennemgående fantastisk, men ved “Close My Eyes” overgik Mekdes sig selv. Det var simpelhent utroligt, at en stemme kan have så meget kraft bag sig. Koncerten med Mekdes varede kun under en time, men det masstve talent skinnede igennem på under et minut.”

Mad og drikke