Patina

Patina drager på en stor tour i efteråret 2024, hvor de blandt andet besøger Silkeborg og Kedelhuset.

Patina er udsprunget af syv gode venners fællesskab, nysgerrighed og spraglede musikalitet med hele tre unge bagmænd i front: Gregers, Mads og Søren.

I 2019 vandt Patina Karrierekanonen, mens ”Flammer Rammer”, allerede året efter blev den mest spillede sang på P3. Debutalbummet, ”Drømmefanger”, der også rummede hitsinglen, ”Sådan Må Det Være (Uhhhh)”, banede vejen for turnéer og udsolgte koncerter.

”Drømmefanger”, der også rummede hitsinglen, ’Sådan Må Det Være (Uhhhh)’, banede vejen for turnéer og udsolgte koncerter. Og særligt på landevejene har Patina formået at gøre deres univers til et højenergisk live-fænomen, der med »Genstart«-albummet – og den storhittende titelsang derfra – sendte bandet på deres hidtil største sommertour med milepæle som Fredagsrock i Tivoli og Smukfest i år.

Lige nu holder tourbussen for en stund helt stille, imens Patina igen fordyber sig i den kreative proces. Første resultat herfra er den splinternye single »Syg Den Dag« som er en charmerende og støvet 70’er-popsang med et lyrisk såvel som musikalsk glimt i øjet.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Lørdag 2. Nov 2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  180 - 280 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)