Pede B – support: Facaden

Pede B er en af Danmarks mest kreative freestyle-rappere og har som den eneste vundet MC’s Fight Night tre gange. Men han er også manden bag 12 stærke hiphop-albums og en helt suveræn live-kunstner. Mød ham på Kedelhuset til en god blanding af både nye og gamle numre, gæster på scenen og kæmpe fest i salen.

I februar udsolgte rapperen Store Vega i København og Atlas i Aarhus og skabte begge steder en hiphopfest af internationale dimensioner med masser af gæster, stagedives, moshpit og freestylerap. Nu kommer festen til Kedelhuset!

To helt nye udspil ‘ingen Panik ft. Nixen’ og ‘Hils Fra Mig ft. Moon Afflick & 4Pro’ er netop udkommet og er blevet taget godt i mod af Pede B’s fans. Og der er meget mere nyt i vente fra det lyriske geni med den skarpe tunge.

FACADEN
Support ved koncerten er lokale Facaden, som før har varmet op for Pede B. Facaden ramte i 2017 for alvor den danske hiphopscene med albummet ‘Smøger, Sex Og Kaffe’ og har siden udgivet en række stærke singler, der har givet dem 120.000 streams alene på Spotify.

Bag Facaden findes historien om en ambitiøs og talentfuld rapper, der startede sin karriere med et USB-stik og en trådløs mikrofon i Silkeborg. Nu erobrer han livescenen sammen med et dygtigt, rutineret og legende tremandsband, der gør Facadens koncerter til en hiphopoplevelse i særklasse.

Fredag 2. oktober 2020 kl 20.00 – døren åbner kl. 19.00
Siddende koncert, Kedelhuset, Silkeborg. Max 115 i salen.
Billetpris: kr. 175,- inkl. gebyr

Arr. Kedelhuset

Køb billet Tilkøb m.m.