Rock the Region

Kedelhuset og HverdagsLive præsenterer ROCK THE REGION 2024 i Silkeborg, fredag d. 26. april!

Rock The Region er i foråret 2024 tilbage på landevejen med stop i syv byer i det midtjyske i løbet af april og med afslutning på SPOT Festival d. 3. Maj i Aarhus. Som publikum kan du glæde dig til korte, intense møder med seks artister, som leverer det bedste de har.

// Fri entré! // OBS: Hent din fribillet via link.

Dørene åbner kl. 19 – koncerterne starter kl. 20

Oplev:
Victor Aage (Silkeborg) – Folk / Rock
Laura Bugtrup (Herning) – Indie folk
Mazivilla (Holstebro) – Hip Hop / RnB
Von Quar (Skive) – Elektronisk rock
Genskaer (Horsens) – Dansksproget urban pop
Telus (Aarhus) – Postpunk

Rock The Region er det bedste af det nye fra regionen. Det er en turné, et fællesskab og en måde at invitere dig indenfor, der hvor det hele begynder.

Følg det hele på www.facebook.com/rocktheregiondk

__________________________________

Bandpræsentationer:

Victor Aage (Silkeborg) – Folk / Rock
Victor Aage fik med udgivelsen af sin debutsingle i januar titlen, “Danmarks Nye Crooner”. Med 50’ernes Hollywood coolness og en vokal med lige så stor teknisk rækkevidde, som følelsesmæssig styrke, har Victor en frygtløs storladenhed i sin musik. Trods sin alder har han spillet et utal af koncerter i Danmark, Tyskland og Spanien. Hans første single, Federico, sikrede ham både airplay på P4 og et stort portrætinterview i Heartbeats. På Victors anden single, Too Gorgeous, medvirker strygerensemble WHO KILLED BAMBI, der udgives den 15. marts.

Laura Bugtrup (Herning) – Indie folk
Fra værelset i barndomshjemmet i Herning udspringer tankefulde tekster og melankolske melodier, fra unge singer/songwriter Laura Bugtrup, der flyder sammen i sjælfulde sange i en observation af verden og menneskene deri. I et lydunivers af indie folk smelter akustisk guitar, ambient el-guitar og en stærk vokal sammen i en stemning som på en gang føles overjordisk og utroligt nær. Med ordene i sin magt tager Laura og hendes band lytteren med på en rejse ud i verden og hjem igen

Mazivilla (Holstebro) – Hip Hop / RnB
Navnet bag Mazivila er Steffen Mazivila. Han er dansk/mozambiqueansk sanger, sangskriver og producer. Han går på MGK i Holstebro og er født og opvokset i Randers. Steffen har det meste i sit liv prøvet kræfter af med musikken gennem dans, digte, musicals, rap og sang. I 2017 blev han Ugens Kanon på DR’s Karrierekanonen med sangen “Sådan her?”. Der var nogle ting, der gjorde at han måtte trække stikket og starte forfra. Nu spiller han med sine selvskrevne og producerede sange, hvor man får en lyd af pop, edm, world music, soul og hip hop. Kom og oplev en koncert, hvor musikken holder sig oppe i skyerne og nede på jorden med lækre grooves og bevægende tekster, når Mazivila indtræder scenen.

Von Quar (Skive) – Elektronisk rock
“Efter at have skabt sig et navn som den grummeste trommeslager, opfylder han nu sin egen kreative vision som Von Quar”. Von Quar skriver dansksproget pop/rock musik med et bredt univers af hypnotiserende synths, hårdtslående trommer og højtråbende vokaler fra nationalsporten. Von Quar river dig ind i et elektronisk raveparty, med et sidespark fra punken og dens råhed – samt bliver du hevet over i den håbefulde stemning af ørehængende melodier og Bon Iver inspirerende vokaler.
Der mærkes en bestemt nødvendighed i musikken, når han krænger sin sjæl ud efter opskriften på livets goder og byrder.

Genskaer (Horsens) – Dansksproget urban pop
Med lyden af sene sommernætter, juice i kroppen, teenage melankoli og udlængsel skaber Genskaer duoen et lydunivers i ægte indiepop/rap style med sangtekster præget af ærlighed, ungdomsdrømmeri og nærvær.

Telus (Aarhus) – Postpunk
TELUS er en ung dansk post-punkgruppe, der med upolerede følelser indtager scenen. I grænselandet mellem post-punk, alternativ og pop, smelter en følelsesladet vokal sammen med hårdtslående trommer, fængende melodier og atmosfæriske lyduniverser. Bandet har skabt en dynamisk lyd, der både indeholder opløftende melodier, tungere shoegaze-inspirerede stykker, samt store sårbare ballader om livet.

__________________________________

Rock The Region er et projekt skabt i samarbejde mellem en række af regionens musikfællesskaber, for at udforske og støtte det midtjyske musikalske vækstlag. Målet er at forbinde musikfællesskaber, musikprofessionelle og talentfulde musikere i et konstruktivt skabende netværk.

I den kommende tid kan interesserede opleve bandpræsentationer, videoer, koncertopdateringer og i det hele taget følge projektet på facebooksiden: www.facebook.com/rocktheregiondk

Oplev Rock The Region Live i følgende byer:
11. april: Vesterbrogade 10 / Viborg
12. april: Drivhuset / Skive
13. april: Scene 7 / Herning
20. april: Subhuset / Holstebro
26. april: Kedelhuset / Silkeborg
27. April: Platform K / Horsens
3. maj: SPOT Festival / Aarhus

Partnerskabet omkring RTR24 består af Øvelokaler i Århus – MONO, KULT’en Skive, Horisont Holstebro, Platform K, Paletten, Kedelhuset, HverdagsLive, PROMUS – Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus, DMF Aarhus Afdelingen, Justerbart Herning, Drivhuset Skive, Subhuset, SPOT Festival, Mental Voice, Tuborgfondet, Aarhus Kommune, Silkeborg Kommune, Horsens Kommune, Holstebro Kommune og Kulturelt Samråd Skive.

Hent fribillet Mad og drikke
 • Dato
  Fredag 26. Apr 2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  10 kr.
 • Kategori
  Koncert (ståpladser)