Sahra da Silva

Fra første strofe rejser hårene sig. Nærværet vælter udover scenekanten og foden kan slet ikke undgå at vippe i takt.

Sahra da Silvas talent inden for soul- og bluesgenrerne mærkes med det samme. Man fornemmer en gammel sjæl, der med musikalsk autoritet og en besjælet, kraftfuld vokal, med rette kan betegnes som en af Danmarks store, kvindelige soulsangerinder. Nu kan du opleve hende på Kedelhuset i Silkeborg.

Københavnske Sahra da Silva har i mere end et årti været en etableret del af den danske bluesscene og har i den grad fået skabt sig et navn som soloartist. Hun udgav debutalbummet #blueswoman (2020), som rummer en blanding af Sahra’s egne sange samt et par fortolkninger af gamle klassikere. Sahra da Silva har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, heriblandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone m.fl.

Hun er aktuel med singlen ”One Way” skrevet af Sahra og produceret af Laust ”Krudtmejer” Nielsen.

Èn af Sahra da Silva’s helt store forcer er, at hun let og ubesværet balancerer i krydsfeltet mellem soul, jazz, blues og americana, og hun er af musikanmeldere blevet beskrevet som et rent ”powerhouse”, grundet den kraftfulde stemme og hendes engagerede sceneoptræden. Samtidig besidder hun en afmålt kraft og nuancerigdom, som leder tankerne i retning af Etta James og Big Mama Thornton.

Sahra da Silva er ude med et helt nyt album, som udkom i efteråret 2023 samt en EP, i foråret 2023.

Med sit gennem musikalske band i ryggen og en stil, der bedst beskrives som Retro Soul, opleves de sjælfulde dybder og med elementer af både soul- og blues, bringes de til fuldt nærvær på scenen – og i hele koncertsalen!

Line up:
Sahra da Silva (vocal/percussion)
Rune Højmark (guitar)
Lasse Storgaard (hammond)
Laust “Krudtmejer” Nielsen (bas)
Jens Stoklund (trommer)
Johan Bylling (saxofon)
+ trompet

Arr. B’sharp.
For info om medlemsrabat i bluesforeningen klik her.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Lørdag 13. Apr 2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  230 kr.
 • Kategori
  Koncert (siddepladser)