Soleima

Soleima, aka Sarah Mariegaard, er et af de senere års stærkeste navne på den danske pop-scene. I den august-weekend, hvor Silkeborg får en snert af regatta-stemning, bliver hun Kedelhusets bidrag til festlighederne.

Soleima har med albummet ‘Powerslide’ for alvor markeret sig i ind og udland. Albummet blev udgivet af det amerikanske pladeselskab Atlantic Records / Big Beat Records og hele verden spidsede ører da de hører den signifikante og tryllebindende vokal fra Sarah Mariegaard, der med hendes querky og finurlige tekster maler smukke hverdagsbilleder, publikum kan relatere til.

Efter en lang USA-tour, blev hele verdenen lukket ned er den produktive sangerskriver og sangerinde for alvor dykket ned i sin sangskrivning og har blandt andet udgivet musik med klassisk strygerensemble.

På ‘Powerslide’ har singlerne ‘Cheers for the Tears’, ‘Roses’ og ‘Force of Nature’ fået massiv radio airplay, specielt dansk radio har været flittige og i sensommeren sidste år nåede Soleima at spille sit nye album live hvor sange som ‘Stop’ og ‘Heartless’ hurtigt blev publikumsfavoritter.

Soleima etablerede sig for alvor med minialbummet No. 14. Singlerne ‘Breathe’, ‘Paper’, ‘Cracks’ og ‘Low Life’ fik heftig airplay, med sidste to nævnte singler som Ugens Uundgåelig på P3. Senest var ‘Cheers for the Tears’ ugens track på The Voice og Radio Skala, samt rotation på P3 og P4.
Det hele har medført udsolgte koncerter og nomineringer til P3 Guld, Danish Music Awards, Gaffaprisen og Steppeulven. Soleima vandt P3 Gulds Talentpris i 2018.

SOLEIMA
Stående koncert på Kedelhuset
Fredag 20. august kl 20.00
Døren åbner kl. 19.00
Entré 195 kr. inkl. gebyrer / Unge under 25: 105 kr. inkl. gebyrer

arr. Kedelhuset

 • Dato
  20.
  August
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  105 - 195 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)
Køb billet Tilkøb m.m.