Sorten Muld

Kom og oplev nordiske middelalderballader i elektroniske produktioner fuld af triphoppens tålmodighed og technoens kant – LIVE på Kedelhuset i Silkeborg.

Siden slut-90’erne, hvor Sorten Muld brød bredt igennem på den nordiske scene, har mellemøstlige instrumenter og inspirationer fundet vej til det vidtfavnende lydlandskab.

Til koncerten møder vi Ulla Bendixens tusmørke-sang i centrum for de i alt 7 musikere. Nye og gamle sange i en orkestrering, der bevæger sig mellem det tyste nærvær og de himmelflængende udbrud.

‘Det sitrer. Ja, det er den type koncert. En af den slags musikalske oplevelser, der i årtier har haft prædikatet “uforglemmelig” mejslet i fingerspidserne – Sorten Muld er i skrivende stund en af de mest berusende, unikke og eksklusive koncertoplevelser i koncertkalenderen.’
 ⭑⭑⭑⭑⭑ Adam Bouttai, GAFFA om release-koncert på ‘Mark IV – lånt tid’ juni 2021

“Alle mine forventninger bliver indfriet – og det både fordi orkesteret er tro overfor deres eget æstetiske udgangspunkt, – fordi sangene og musikken er så forførende fremmanet, fordi udtrykket er så dramatisk, så meningsmættet og så modent, og fordi produktionen er så mesterlig…”
⭑⭑⭑⭑⭑  Ivan Rod, GAFFA

“Sorten Muld har opdateret deres æstetik og vision – et greb, som får Sorten Muld til at fremstå på højde med tiden og åbne for nye strømninger”
Rasmus Steffensen, Information

‘Mark IV – lånt tid’ er for mig et af årets vigtigste album’
⭑⭑⭑⭑⭑⭑  Mads Kornum, Side 33

Line-up:
Ulla Bendixen: Sang
Henrik Munch: Elektronik
Martin Ottosen: Keys Nøgleharpe m.m.
Orhan Özgur Turan: Saz og Oud
Niels Kilele: Percussion, strenge mm.
Tommy Nissen: Trommer
Johannes Hejl: Kontrabas

BEMÆRK: Halv pris til unge under 25.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Lørdag 8. Okt 2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  120 - 225 kr.
 • Kategorier
  Koncert (siddepladser)