Jazzsejlads med Spicy Advice Ragtime Band på Hjejlen

Riverboat 2022

Et af Sveriges absolut bedste traditionelle jazzbands besøger igen Riverboat.

De har foruden Riverboat besøgt at stort antal festivaler i Europa, vundet priser og udgivet 5 CDer. En kombination af en New Orleans jazz stil de har forstået at forny og tilsætte deres egne personlighed på har gjort orkestret populær, og har taget publikum med storm, hvor end de spiller.

Det hele begyndte i 1994 i det nordlige Sverige, da den unge trompetist Jocke Falk dannede et New Orleans jazzband sammen med nogle teenagevenner. De unge musikere blev varmt og entusiastisk mødt af publikum i lokale jazzklubber og traditionelle jazzfestivaler. Men på det tidlige tidspunkt kunne ingen forestille sig, at det ville blive et så vedholdende og vellykket projekt. I 1998 skiftede Spicy Advice sin base til Stockholm, og etableringen var en kendsgerning. Snart fik Spicy Advice Ragtime Band sin første internationale optræden og blev en del af den internationale jazzscene. Spicy Advice Ragtime Band har besøgt flere af de store jazzfestivaler i Europa, vundet prestigefyldte priser og indspillet fem cd’er. Kombinationen af legende innovation og den friske renhed i New Orleans-jazzstilen har taget publikum med storm og har gjort bandet til et populært optræden også uden for de traditionelle jazzfora.

Line Up:

Jocke Falk (co), Leon Falk (trb), Cecilia Larsson (cl, voc), Adam Falk (cl,sax), Gunnar Åkerhjelm (pn), Jacob Ullberger (bj), Niklas Wennström (b), Jonathan Leidecker (dr. ).

Unummererede siddepladser, hele arrangementet foregår på Hjejlen fra Silkeborg Havn

Lørdag, d. 25. juni 2022, kl. 11.00 – varighed: 2 timer

Arr. Støtteforeningen Riverboat Music

Forsalg til medlemmer starter d. 2. marts 2022, kl. 10.00.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Lørdag 25. Jun 2022
 • Tid
  11.00
 • Sted
  Hjejlen, Riverboat Sejlads
  Havnen
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  415 kr.
 • Kategori
  Koncert (siddepladser)