Svartsot + Trold + Bonejammer

Svartsot:
Svartsot er allerførste folk-metalband herhjemme. Fra starten i 2005 cementerede de sig hurtigt på den danske scene med deres unikke lyd. Øredøvende trommer, tunge guitarer og bas i kombination med folkeinstrumenter og growl viste sig som et hit hos metal-fans verden over.

I dag har bandet fem albums på bagen og har spillet i nær og fjern side om side med folk-metal-genrens allerstørste legender. Svartsot er og bliver Danmarks go-to folk-metalband og med dem på programmet garanteres der en fest. De leverer et tungt og brutalt liveshow med melodisk flair samt munter og festlig energi. Det er musik, man bliver tørstig af så medbring dit drikkehorn samt dit festlige humør!

Trold:
TROLD spiller folkemetal med et skælmsk smil, der med garanti sparker gang i festen. Historiefortællingen og melodierne er i fokus, når der leges med forskellige instrumenter og tunge guitarrytmer for at skabe den perfekte stemning. Historierne growles, hvæses og synges mens publikum tages med på mørke eventyr.

TROLD har rødderne godt plantet i den nordiske muld, hvor inspirationen findes i diverse eventyr og mytologier. Jætter, Guder, skovens dyr og havets forunderlige verden er blot nogle af de steder, TROLD tager lytterne med hen. Når troldene står på scenen, kan I være sikre på, festen går i gang.

Med debutpladen ‘Der Var Engang…’ cementeres TROLDs folkede metal med 12 nye numre, fyldt med diversitet, melodier, gæster, lyrik og i det hele taget en eventyrlig stemning, lige fra en tordnende atmosfære, til fjollet fest og episke fortællinger.

Vi ses derude til fest, fløjte, liv og glade dage!

Support: Bonejammer.

20.00 Bonejammer
21.00 Trold
22.00 Svartsot

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Lørdag 16. Mar 2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  145 - 195 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)