Symbio (SE)

Vi er glade for at kunne præsentere denne superspændende musikalske overraskelse for publikum i Silkeborg:

Symbio er navnet på den anmelderroste og multi-prisvindende elektro-akustiske folk-duo, der med harmonika og drejelire tager nordisk folk til et helt nyt og uudforsket sted – hvor både unge og ældre bliver grebet og revet med!

Symbio har sparket døren ind i Danmark, hvor publikum har taget dem så kærligt til sig, at de nu laver en tur nr. 2. Og resten af verden har også opdaget dem – Symbio har allerede spillet ca. 40 koncerter i 30 lande og 2023 var deres travleste år hidtil, hvor de også havde en officiel showcase på WOMEX og vandt prisen for “Best Folk Album of The Year” (Swedish Folk & World-Music Awards).

De to instrumenter harmonika og drejelire kan noget helt specielt sammen rent lydmæssigt. Det samme kan i den grad siges om de to dygtige musikere, LarsEmil Öjeberget og Johannes Geworkian Hellman, der nærmest symbiotisk frembringer musik sammen, som er anderledes og tankevækkende men samtidig letforståelig for alle! Ved hjælp af effekter, intelligente kompositioner og et kæmpemæssigt musikalsk overskud, formår de to at lyde af mange flere og af meget mere, end de er – og der er masser af dynamik i musikken, som ofte starter blidt og sælsomt, men ender i dansevenlige og festlige højdepunkter, hvortil der også bruges en såkaldt kick-box.

Glæd dig til en unik oplevelse af musik i et uhyre enkelt setup men med en kæmpestor lyd, der kommer til at fylde Kedelhuset HELT ud.

Rabat til unge under 25 og studerende! (Medbring billed-ID/studiekort)

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  Fredag 14. Mar 2025
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  145 - 195 kr.