Theesink/Møller

Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til Theessink & Møller. Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben.

Efter at have fået aflyst først 2020-turnéen og så 2021-turnéen på grund af Covid 19, glæder Hans Theessink og Knud Møller sig nu i den grad til at komme på Danmarksturné, som i 2022 fører dem til Kedelhuset i Silkeborg.

Den kompetente bluesduo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert. Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues/root-genre, som duoen mestrer så flot. Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter.

Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har blandt andet opnået prisen som ‘Årets danske instrumentalist’. Hans Theessink har flere gange vundet den østrigske ‘Amadeus Music Award’ for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues. Priser de er glade for og stolte af, men selv sætter de allermest pris på bluesmusikken.

At spille den og være i den – sammen med publikum. Det er DET de brænder for, og DET, der brænder igennem, når de er sammen på en scene.

Kom og oplev to troubadourer på den store scene i Kedelhuset i Silkeborg.

Kedelhuset onsdag 16. marts kl. 20.
Dørene åbner kl. 19.
Siddende koncert
Forsalg: 220 inkl. gebyr
Medlemmer: 175 inkl. gebyr

www.theessink.com

Arr.: B’Sharp

 • Dato
  16.
  Marts
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  220 kr.
 • Kategori
  Koncert (siddepladser)
Køb billet Tilkøb m.m.