Livemusik i Silkeborg

På Kedelhuset i Silkeborg kan du opleve musik på den allermest rygradsrislende måde: Store kunstnere i de genrer, du sætter størst pris på, optræder LIVE for næsen af dig. Fordi vi tror musik gør verden til et bedre sted.

Vi er et rytmisk spillested med koncerter og andre store kulturelle oplevelser – og fungerer som professionel sparringspartner for det lokale livemusikmiljø i Silkeborg. I tæt samarbejde med frivillige musikforeninger giver vi silkeborgenserne store musikalske oplevelser.

HISTORIEN: Fra papir til koncerter

Kedelhuset er indrettet i historiske bygninger på byens gamle papirfabrikområde.

Under det der engang var Danmarks højeste skorsten blev der i årene 2007 – 2013 drevet en international højskole, Performers House. Byrådet besluttede i 2014 at drive højskolens black box-scene videre som spillested. I efteråret 2015 indviede byen ‘Kedelhuset’ efter en større ombygning, hvor faciliteterne var blevet opgraderet til et hypermoderne spillested med scene- og lydudstyr i topklasse. Visionen er at stedet markerer sig regionalt med et kvalitetsrepertoire, der spænder vidt og både tiltrækker lokalt og udenbys publikum.

Silkeborg bys unikke foreningsmiljø sætter sit præg på spillestedet. En lang række bookere fra foreninger som Frokostjazzen, Musikrampen og B’sharp sørger for koncerter indenfor et bredt spekter af genrer, og andre foreninger arrangerer både teater, stand-up og foredrag.

Papirfabrikken i Silkeborg

Papirfabrikken i Silkeborg
– nu med koncerter…


Tjek Silkeborg bys attraktioner ud her.
Og husk at aflægge Papirfabrikken et visit!