Barselona

Barselona der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor er historien om et ungt DIY-band, som på rekordtid er blevet et af de mest efterspurgte navne på den danske musikscene. Nu kan du møde dem på Kedelhuset.

Bandet har spillet en række udsolgte koncerter rundt i hele landet inklusive Roskilde Festival og Smukfest. Siden er det kun gået fremad og det unge band har fået 5-stjernede anmeldelser over hele linjen for shows og udgivelser.

I efteråret 2018 udgav Barselona singlen ‘Fra Wien Til Rom’, og efter massiv radio airplay optrådte de med til P3 Guld i januar 2019.

Sidenhen fulgte bandet op med singlerne ‘Har Været På Vingerne’, ‘Samme Båd’ og ‘Åbne Arme’  – alle med det unikke skud af Barselona-krydderi, men også med kontraster og forskelligheder i både lydbillede og tekst. Det samme gør sig på mange måder gældende på de to nyeste numre ‘Bankende Hjerter’ og ‘Fridag pt. 2’, der også vidner om en kæmpe nysgerrighed efter at afsøge genrer og en søgen efter konstant udvikling. ‘Bankende Hjerter’ var Ugens Uundgåelig på P3 og var sidste forløber op mod den 15. marts hvor Barselona udgav de to albums ‘Hjertebank’ og ‘Legebørn’, som igen beviste de to drenges ekstraordinære drivkraft – ét debutalbum var ikke nok.

Med de to højt roste debutalbums blev det understreget, hvorfor Barselona anskues som et af landets mest progressive og fremadstormende bands netop nu.

BARSELONA
Support TBA

Lørdag 21. september 2019 kl 20.00
Stående koncert
Dørene åbner kl 19.00
Billetpris: kr. 170,- inkl. gebyr- unge under 25: kr. 90,- inkl gebyr

Fra Wien Til Rom musikvideo
P3 Guld live optræden
Fridag musikvideo

 • Dato
  21.
  September
  2019
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  90 - 170 kr.
 • Kategorier
  Koncert (ståpladser)
Køb billet Tilkøb m.m.