fbpx

Claus Hempler

Mød dansk popmusiks elegantier og crooner nr. 1 på Kedelhuset!

Claus Hempler slog allerede som helt ung sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har Hempler udgivet en række soloplader, der har givet ham ry som en af vores store, stildannende sangere og en musikernes musiker – sådan en de andre musikere fremhæver, når de skal pege på et nyere dansk navn, der leverer og markerer sig.

Han er blevet udlagt som en slags mørkets fyrste af dansk popmusik, måske på grund af den smægtende barytonstemme og den stilbevidste fremtræden. Men er også en fornem formidler af det danske sprog.

Om tilblivelsen af det meget roste nye album, ‘Kuffert fuld af mursten’, forklarer Claus Hempler:
‘Al musik jeg har hørt siden min barndom har været på engelsk. Det har været mit rockmodersmål og blev en måde at tænke på, når jeg skulle skrive en sang. Men undervejs blev jeg træt og i tvivl, mens de engelsksprogede sange hobede sig op. Samtidig begyndte der at dukke linjer op på dansk for første gang nogensinde. Der var ikke planlagt, det skete bare’.

‘En forvandlet Claus Hempler er mere sig selv end nogensinde på sit første dansksprogede album. Med lige dele sortsyn og bidsk humor gør han status over livet på et af årets bedste og mest overraskende danske album’.
– Politiken

Fredag 31. januar 2020 kl 20.00 – dør kl. 19.00
Siddende koncert, Kedelhuset, Silkeborg
Billetpris: kr. 295,- inkl. gebyr / unge under 25: kr. 155,- inkl. gebyr

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  31.
  Januar
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  155 - 295 kr.
 • Kategorier
  Koncert (siddepladser)
Køb billet Tilkøb m.m.